2015-12-18, 11:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez Elena_22
Fajny naród, jestem dla nich pełna uznania, eleganccy, szarmanccy itd., podobają mi się ich zwyczaje, choc zbyt dobrze ich nie znam, bo tylko tyle, co w pracy, tylko śmiesznie się czuje przy takim, bo wyższa zawsze jestem  .
Popróbuja polskiej kuchni 
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------
Dziękuję za pozwolenie  
szybciutko zleci, humory wam obojgu się poprawia, jak już będziecie razem 
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------
Brzmi pysznie- przyjmiesz dodatkowo rodzinę 3osobową z Polski  ?
Może barszczyk z uszkami?
|
bardzo chetnie ! ja uwielbiam miec gosci 
serio serio jak by ktoras potrzebowala noclegu w De to zapraszam  
[QUOTE=Elena_22;53842425]
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula
Ja uwielbiam strogonowa, często robię, podobnie jak soljankę, tez pyszna 
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------
Paula roboty dużo, ale z drugiej strony ciesz się, bo to znaczy, ze jesteś świetna w tym, co robisz, a Twoje zdjęcia się podobają  jakbys nie miała zleceń, to byś narzekała  .
Marcia, daj znać co i jak po wizycie 
|
no pewko, tz mi pomoze  :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez figa84
Ja mam ochotę na czosnkową 
|
pierwszy raz slysze o takiej zupie   :pro si: a kocham czosnek 
Dziewczyny pisze na biało - kto wrazliwy niech nie czyta 
mam mega problem, mam tak mocne zatwardzenie ze boje sie ze "cisnac" wiecie co Mia mi zaraz wyjdzie....   
masakra juz mam dosc tego. I nic mi nie pomaga, ani zbożówka, ani śliwki, ani owoce ani warzywa. A jem duzo zup i tych innych zdrowych rzeczy... juz nawet kombinowałam rozne mieszanki - ogórka maczalam w nutelli itp, tzpatrzyl i juz go czyscilo od samego patrzenia a ja nic    help me!!!
|
|
|