Wątek
:
Spirala - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
2007-09-26, 14:26
#
862
ilona24
Raczkowanie
Dot.: spirala-co i jak - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez
piowo
Antykoncepcją nazywamy działanie, które nie dopuszcza do zapłodnienia. A więc spirala to nie antykoncepcja tylko wczesna aborcja.
Przyszło do mnie mnóstwo podziękowań na priv od dziewczyn, które nie wiedziały dokładnie jak działa spirala. Piszą, że będą opieprzać swoich ginekologów za okłamywanie. No cóż, nie można ufać lekarzowi tylko dlatego, że zajmuje się Twoimi intymnymi sprawami.
Witam ponownie,załamują mnie twoje wypowiedz,wnioskuje że jesli juz od 17 lat stosujesz ta swoja metode z żona to już do młodych ludzi sie nie zaliczasz
tzn że poprostu nie idziesz z czasem tylko stoisz w miejscu i zachowujesz sie jak zacofany człowiek poczytaj troche czego ucza dzieci w szkole że komórka to jest komórka dopiero po kilku tyg uwaza się to za płód naprawde drażnią mnie tacy ludzie jak ty nikt niekogo nie zabija i nie oskarżaj mnie i osób kobiet które mają spirale bo ja sobie tego nie życze!!! swoje urojone poglady zachowaj dla siebie a jak nie masz co z nimi robic to załóż sobie pamietnik i tam zapisuj te swoje bezsensowne poglądy ,mam nadzieje że zrozumiałeś,chociaż watpie hahahaha
: ehem:
ilona24
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do ilona24
Znajdź więcej postów ilona24