Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-18, 14:51   #3670
Lila_27
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Hej!

Ruda spóźnione,ale jak najszczersze życzenia urodzinowe! Spełnienia marzeń,miłości, zdrowia
Imprezka zapowiada się zaje.iście Pomysł fantastico

Mili jesteś moją idolką! Pięknie piszesz o synku

Kasiu
jeszcze ząb do tego Mam nadzieję,że już lepiej?

Yss
to pewnie z nerwów tak masz..Niedługo do Pl, mam nadzieję,że odpoczniecie i Tż trochę psychicznie odpocznie

Iza,
ale masz wolnego! rewelacja! a to 100 %płatne? Zdrówka dla Domisia

Ziajka niedługo Święta to w końcu zwolnisz tempo?

Arletko u nas też takie akcje z ubieraniem

Od wczoraj próbuję wejść,ale zawsze coś! Natek nie daje siąść na komputerze, bo od razu bajki chce
Część zakupów zrobiona, nawet trochę pierniczków upiekłam i mam nadzieję,że zmiękną

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Natek już lepiej, kupki normalne, katarek już niewielki może to od tych ząbków było? A wkurzyłam się,bo mama podobno dawała małemu szampana jak nie widziałamMąż widział i bał się odezwać Super po prostu, nie mogę dziecka powierzyć nawet własnej matce

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Właśnie maruda wstał z drzemki

Miłego popołudnia
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora