Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-18, 17:42   #1709
asiulek19
Zakorzenienie

Dot.: O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
A ja w pracy siedze do wieczora . Weekend mam wolny ale lista rzeczy do zrobienia bez konca
Ja mam studia Dasz radę w pracy !
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;53846151]Tzw z mojej strony to ja jeszcze nie wiem i muszę pomyśleć. Ale jak widzimy się 2 razy w tygodniu na te randki, to uznałam, że coś mu kupię.

Nie cytujcie.
Ogólnie to trochę mi w nim nie pasuje, ale może jeszcze wyrobi się
W sumie jest trochę dziwny. Ostatnią dziewczynę miał 3 lata temu i z żadną nie był dłużej niż 2 miesiące. Przez te 3 lata wyrobiły mu się jakieś dziwne standardy.
Ale tak to jest spoko i w bardzo wielu rzeczach podobny do mnie. Sportuje sie, nie siedzi tylko przed kompem, nie ma durnych zainteresowań.
Więc wszystko zobaczy się jeszcze. Ostatnio chodzi i ciągle mnie przeprasza jak powiedziałam, że takie głupie gadanie mi się nie podoba. I ma czyściej w mieszkaniu niż ja w pokoju W końcu nie muszę oglądać stert kurzu (u mnie nie ma, ale u ex były).
Ale serio nie mam ochoty siedzieć sama i myśleć o byłym jak już słucham ciągłego wypominania mamy i babci czemu go zostawiłam.

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

A tak ogólnie to mam śmieszne sytuacje w pracy.
Z telefonu na maila jednemu musiałam wysyłać takie raporty, było ich dość sporo. W pewnym momencie tamten: "Co to, bilet do kina, a już myślałem że to od Karoliny".
I oczywiście wszyscy w śmiech i do niego, że chętnie by mnie do kina zabrał. A tamten cały czerwony i zaczął coś mruczeć, że nie.

Tylko, że on nie jest kompletnie w moim typie.[/QUOTE]
Ty to masz branie no,no no
Cytat:
Napisane przez goszzi Pokaż wiadomość
Jest umieranko i odwołałam korki. Koleżanka mi dala furagine, bo miała, to troche mi lepiej, ale wolę wrocic do domu pod kołdrę autobus nie przyjezdza, ma mnie w
Zdrowie ważniejsze
Mojego psa dziś auto potraciło, dziwne ,ale nic mu nie dolega

asiulek19 jest offline Zgłoś do moderatora