Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-19, 09:19   #2303
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III

Łep mnie boli jakbym to ja wypiła wczoraj a nie on hehhehe
Ale poszłam spać po 1 więc może z tego powodu hahah
i dziękuje wam wieczór się udał bardzo bardzo hehehhe

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Polinezyjka udanych szalenstw z mezem
Dzieki dziewczyny za wsparcie spakowalam sie (szybko mi poszlo swoja droga) i teraz sie relaksuje. Zjem zaraz ziemniaczki i rybke na kolacje a moj kochany syneczek tez mnie pociesza jak umie, wbijajac mi sie w przepone
Piękniutko! Spakowana i gotowa
a ja rozkminiam: jak Ty czujesz, że to przepona? ja w zasadzie nie umie jej zlokalizować heheh
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Mój chłop kazał mi sobie założyć stringi i koszulkę na ramiączkach na jego przyjazd. No i stringi nie dość że mi się cholercia w dupę wrzynają, bo od kilku dobrych lat nie nosiła, to jeszcze mi boczki podkreślają. A koszulka na brzuchu się podwija do góry i cycki mi splaszcza No po prostu będzie miał super widok jak przyjedzie
Cuuuudowny

Ja przed ciążą tylko stringi miałam, a jak byłam już w ciąży to nakupiłam zwykłych bawełnianych majteczek bo po prostu zaczęłam się jakoś niekomfortowo czuć. Także teraz tylko majteczki wchodzą w grę, stringów nie założę (po za tym mam wrażenie, że mi tyłek zmarznie, jak byłam młodsza to nie przeszkadzało mi to haha)
Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
Coś wiadomo o Sunmade?
Ja bym chciała by Agnessa się jeszcze odezwała myślę o niej i czekam czy była jakieś dodatkowe badania robić mam nadzieje, że u niej wszystko dobrze!
Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
....

Poli udanego bzyk...znaczy przytulania z mężem :broku l:

Ja juz nawet nie pamietam, kiedy myśmy sie seksili ale on nie naciska
Hahahha cudna jesteś hihihihi

a co do Twoich obaw o męża - boże ja mam to samo, najgorszą akcje tego typu zrobił mój były, ale on był kretynem to nawet nie będę opowiadać.
Za to jak mój tato jechał w trasę do pracy to całą noc spać nie mogłam póki nie zadzwonił, że jest wszystko w porządku.
przed każdą podróżą miałam stresa.
W końcu zaczęłam nad tym pracować bo nie radziłam sobie z tym stresem - że pojadę na wycieczkę i zginiemy, że tatko będzie miał wypadek itp itd.
I baaaardzo silnie pracowałam by takich myśli nie dopuszczać do mojej głowy. Teraz jest ok nie czarnowróżę.
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Co do libido to ostatnio gdzieś czytałam jakąś bzdurę, że w ciąży seks może być nawet lepszy ja co prawda aż tak bardzo nie narzekam, bo może jest go mniej, za to regularnie ale szału to nie ma...
Poli udanych igraszek piękne rzeczy kupiłaś
mój chłop nie docenia takich rzeczy, dla niego najlepsza bielizna to brak bielizny, nigdy nie zwracał na to uwagi ;]
szampana też bym się napiła, ale takiego normalnego
E nie no :d mój też na bieliznę nie zwracał uwagi = tak myślę, bo szybko mi powiedział: no ładny stanik ładny, ale może go ściągnij.
a ja w wyobraźni miałam igraszki w moim nowym staniku hahhaha

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Ja mam na sylwestra szampana bezalkoholowego jedno białe wino sie ostało i nie pisałam wam, ale wygrałam w tym sklepie bezalkoholowe. Com degustacje nowego szampana o smaku imbiru i limonki. Mieli jakaś mała akcje na FB, trzeba było napisać dlaczego to wlasnie ja mam degustować ten nowy smak za friko i wyfarcilo mi sie dzis dostałam maila, ze wysłali go juz do mnie także na sylwka sobie zostawiam jeszcze ciekawa jestem tego smaku, bo uwielbiam wsystKo co limonkowe, a moj ukochany drink to MOJITO

Dobrej nocy
GRATULUJE! rewelacja ale fajnie coś wygrać
Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Mały zasnął o 20tej i do teraz budził sie z płaczem 5x... gorączki brak, nos zawalony a wysmarkać nie da, ani kropel czy wody morskiej nie da sobie psiknąć
Uwielbiam choróbska
Ojej biedny maluszek a nie pozwala sobie na użycie "katarku" czy inhalatora?
Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Ja tez nie lubię stringów a w tym stanie obecnym to juz w ogóle.

Tak sobie mysle jaki rozmiar stanika zakupić, bo na razie to moje 75b tylko sie wypelnilo, bo wczesniej mialam pusty push up a jak to będzie jak mleko najdzie.. Chyba nie skocza o 1 rozmiar?
ja poszłam do sklepu i powiedziałam, że nie znam rozmiaru, i mnie Pani zmierzyła, dała różne i ja jej się w nich pokazywalam i mówiła mi, że ten na styk, ale jak urosną jeszcze to będzie ciasno.
Wybrałam taki co ma podusie i teraz jest super, ale jak je wyciągnę to zrobi się miejsce jeszcze
Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Kalpana i Poli mam nadzieje ze Wam wyszlo[emoji173]️ bo UWAGA! U mnie byl sex[emoji12] z tym ze...ja po prostu w ciazy nie dochodze, maz ma wyrzuty a ja zadowalam sie tym ze jemu bylo dobrze. Ale po ciazy niech o tym zapomni!![emoji12] nie wiem dlaczego tak jest, ale nie jest mi z tym zle. Velika. W ciazy ma buc lepszy sex? Co za bzdury[emoji12]

Wczoraj wieczorem maly byl tak ruchliwy ze hej...sama przyjemnosc...do czasu az dostalam mega kopa w pecherz az podskoczylam. Cholera mocno zabolalo[emoji22] pozniej sie tylko modlilam zeby juz wiecej mj tak nie zrobil[emoji22]

A teraz musze wstac, zeby posprzatac a pozniej do rodzicow kleic 2 rodzaje pierogow[emoji85] mysle ze na 300 moze sie skonczy
Było super hihi

SEKS w ciąży
Apropo tego co pisałyście, że szerzy się propaganda na stronach, że w ciąży lepsze doznania - no co za bzdura
Dla mnie to jedno z tych rzeczy, co się wmawia ludziom ale nie słyszałam jeszcze od żadnej osoby, że faktycznie w ciąży lepiej odczuwa.
Po 1 dziecko się rusza i to mnie dekoncentruje
Po 2 połowa pozycji odpada ... a w niektórych myślę tylko: siku
Po 3 gdzie są moje orgazmy??? Jedynie jak mi się podczas całej ciąży udało dojść do od tyłu - ale to było zanim brzuch mi nie urósł i się tak wygiąć mogłam, teraz tamta pozycja jest nie do wyobrażenia.
Po 4 w głowie mam strach o: czy nie podrażniłam się tam bo np. byłam za sucha i żeby nie było znów jakiejś infekcji itp itd.
Po 5 ja się szybko męczę, nie chce mi się długo więc muszę chamsko w trakcie przerywać , bardzo szybko tracę siły by sama być aktywna.
No więc te pitolenie o bardziej ukrwionej pochwie i lepszych doznaniach powinny zostać skasowane z tych wszystkich stron

KURIER
chciałam wczoraj napisać ale zapomniałam. Godzina 20 dzwoni domofon.Odbieram a tam: kurier, przepraszam, że o tak nieludzkiej porze
Otworzyłam i krzyczę do męża, nie mam stanika, muszę cycki schować!
zaczęłam biegać z jednego pokoju do drugiego. ten siedzi i po prostu na mnie patrzy. Spokojnie ubrał spodnie i mnie ciągle pyta kto to dzwonił
szybko krzyknęłam, że kurier, to ten do mnie, że odbierze za mnie
Ale pięknie szybko się ubrałam w bluzę i byłam gotowa do otwarcia drzwi hahha
I mam mój inhalator nebulizator!!!
Zjem śniadanie i zabieram się za uruchamianie go czytanie instrukcji i inhalowanie się hehhe
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora