2015-12-19, 10:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Mango - cz. VI
Cytat:
Napisane przez bleuclair
Jeszcze kilka pytań, bo nigdy niczego nie zamawiałam przez Internet, ale ceny w outlecie są takie kuszące,że naprawdę chyba zmienię nastawienie i zacznę robić w ten sposob zakupy. Dlatego wybaczcie,że Was trochę pomęczę  Od kwoty 150 zł jest darmowa wysyłka. Czy jeśli będę chciała oddać np. jedną z zamówionych rzeczy i suma pozostałych będzie mniejsza niż te 150 zł, będę musiała płacić za wysyłkę?
Co do outletu Mango- nie wiem, wydaje mi się,że w Outlet Center w Lublinie są rzeczy Mango, czy to oznacza,że mogłabym oddać zamówione rzeczy online właśnie tam?
Kolejna sprawa-ile jest na ewentualny zwrot w przypadku rzeczy przecenionych w Mango stacjonarnym (nie outlet) oraz Mango outlet online i outlet stacjonarny?
Z góry bardzo dziękuję 
|
nie będziesz musiała płacić za wysyłkę jak coś oddasz tzn. za wysyłkę do Ciebie, a jeśli będziesz chciała odesłać zwrot to musisz wteyd pokryć koszt
możesz oddać rzeczy w outlecie mango o ile faktycznie taki jest w lublinie - musi to być po prostu sklep Mango Outlet a nie jakiś inny sklep z ciuchami z mango. Nie można też oddawać rzeczy z outletu z normalnym Mango (nie-outlecie).
W Mango stacjonarnym oraz Mango outlet online jest chyba 30 dni. Natomiast w stacjonarnym Mango outlet u mnie w ogóle chyba oddawać nie można, jedynie wymieniać z tego co kojarzę
Edytowane przez Lilotron
Czas edycji: 2015-12-19 o 11:33
|
|
|