Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-19, 11:06   #1085
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a mogę odwrocić jednorazowo kolejność i teraz Adzie dać obiad a po południu kaszkę?? Chyba tragedii nie będzie co? Bo potem siostra ma Ade wziąć to by dłużej im wytrzymała bez jedzenia.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

A jaka to zielona? I robisz na mm? Jakie mm podajesz ?

Edit. To się wyglupilam hehe napisałaś że zielna jesteś w temacie ja to jakos inaczej przeczytałam hehe
Ja zmieniam kolejnosc czasem jak gdzies idziemy wlasnie czy wyjezdzamy mysle ze to nic zlego.

Odkurzylam podlogi, boze kocham tego mojego psa ale teraz bedzie siedzial na dworze na zmiane z piwnica, mlody raczkuje po godzinie pies juz tyle siersci zostawia ze masakra. Zle sie z tym czuje ale przeciez go nie oddam.

Jak bede kiedys brala psa to tylko z wlosem.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

I ta siersc jest wszedzie niby do pokoi nie wchodzi a kanape musze rolka do ubran czyscic codziennie bo szlag mnie trafia.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Laski szybkie pytanie - na spacer w taka pogode z katarem moze isc pawcio? Leciutki wiaterek u mnie, pochmurno i mokrawo ale nie pada. 8stopni
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora