2015-12-19, 12:06
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: dziwne plamienie
Cytat:
Napisane przez alderaan
Witam!
zacznę, że okres mam zawsze 4-5 dzień miesiąca, wiec jestem już dawno po. Uprawiałam stosunek z chłopakiem 13 grudnia, zabezpieczaliśmy się prezerwatywą. Dzisaj (18.12) zauważyłam dość obfite upływy, jakby mocno zabarwiony śluz w kolorze brązowym z czerwonymi prześwitami. Nie jest tego Malo, splywa trochę jak miesiączka, ale nie ma żadnego zapachu. Prezerwatywa nie pękła, ale po wytrysku dostala zdjęta i po jakiś 20 minutach znowu odbyliśmy stosunek tym razem bez zabezpieczenia ale nie doszlo do wytrysku. Moje pytanie brzmi czy mogę byc w ciąży? Myślę o tym czy po prostu na czlonku cos nie zostalo i przez to nie moglo dojść do zapłodnienia. Bardzo proszę o szybką odpowiedź, martwię sie co się ze mną dzieje, czy to ciąża czy może jeszcze cos innego. Bardzo proszę o odpowiedź
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------
Korekta
wczoraj się zaczelo, dzisiaj (19.12) nadal trwa
|
Tak, ciąża jest prawdopodobna, ponieważ po wytrysku plemniki zostają na penisie (o ile go nie umył), więc mógł je przenieść do pochwy przy drugim stosunku. To plamienie może (ALE NIE MUSI) być krwawieniem implantacyjnym. Poczekaj do dnia miesiączki i zrób test. Poza tym każdy niezabezpieczony stosunek może prowadzić do ciąży.
Edytowane przez domarka
Czas edycji: 2015-12-19 o 12:20
|
|
|