Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowe Mamusie 2016 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-19, 12:18   #2196
Trusiulandia
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowe Mamusie 2016 :)

Cytat:
Napisane przez kattoo Pokaż wiadomość
Ja mam tak z pizza. Zjadlam przed tym, jak 1 raz przytulilam kibelek i teraz mam uraz

My ubierzemy choinke dzien przed wigilia, bo nie wiem czy by dostala do niej przy moim szogunie

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

A jest uczulony na inne mieso, czy po prostu mu nie dajesz ?
Nie on w sumie je to co my tylko bez soli ale staram wybierać to co zdrowsze a akurat nie mam od mamy ani królika ani kurczaka więc będzie indyk 😀 o jedynie co TP nie jadł jeszcze wieprzowiny (pomijając szynkę) ale ma jeszcze czas bo dopiero roczek skoczył

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez PaprikaDzika Pokaż wiadomość
Nikt tak nie powiedział. Spokojnie

Zawsze mowie sobie i innym - nie mierz innych swoją miara. Dla każdego jego problemy są największe, chociażby ktoś inny uważał je za błahe (i tak dla jednej najważniejsze były niepomalowane ściany i brak spakowane torby, a dla innych życie i zdrowie - to w drugiej kolejności! - dziecka).

Tak samo każdy ma swoje sposoby na stres.
Ja miałam stresu bardzo dużo. Bardzo. Nie będziemy się tu licytować, ale śmiem twierdzić, że wygrywam (i szczerze mam taką nadzieje. Najgorszemu wrogowi nie życzę tego, co myśmy przeszli).
I nie mogłam myślec o niczym innym. Natomiast myślałam na bieżąco - najdalej do popołudnia tego samego dnia, a wieczorem - do poranka.

Ktoś inny woli nie myślec w ogóle o tym, co się dzieje - i to jest ok! Nie miałam zamiaru nikogo oceniać ani tym bardziej krytykować.

Ale laska w serialu działała mi mocno na nerwy, a tym wywiadem przypieczętowała moją niechęć. I tak jak pisałam - kluuuu tkwi w tym, że do złej osoby skierowano pytanie...

Zapytaliby mamy trojaczków, co było najważniejsze. Albo mamy Amelki(tak miała na imię? Dziewczynka z 23tc, problemy z jelitami, Prokocim).

Ciekawe czy one myślały o torbach

Ja o czymś takim pozwoliłam sobie myślec jak moja córka skończyła trzy miesiące. I minął nasz termin porodu.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Trusia, ja tak wpadałam w panikę poprzednio, jak mi mdłości przeszły. Współczuje. Teraz musiałabym wariować od samego początku bo są bardzo małe głowa do góry, buziak!
Kochana dużo przeszliscie za dużo jak na dwoje ludzi i jedną mamę :-( podziwiam na prawdę

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

13 września 2008
15
września 2012
04.04.2014 II

Julianek 16.12.14r. 5.05!
Trusiulandia jest offline Zgłoś do moderatora