Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016 cz41
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-19, 15:17   #2018
Kotowe
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Witam
Ja tez byłam dzisiaj u kosmetyczki i mam cudne śnieżki na pazurkach
Pokaż

A ja załatwiłam kolejną ślubną sprawę Nie wiem czy spotkałyście się z czymś takim jak "świetlisty walc", w każdym razie tańczy się ze świeczkami i dzisiaj udało mi się upolować prawie takie świeczki jak chciałam. Co wcale nie było takie proste bo ja sobie wymyśliłam takie baaardzo cienkie, smukłe świeczki a nie te takie zwykłe, a tego nigdzie nie ma. Byłam tak zdesperowana żeby je dostać, że aż pisałam do producenta, jednak nie dostałam żadnej odpowiedzi A dzisiaj będąc na giełdzie kwiatowej weszłam do jednego sklepu dzisiaj spytać o nie a facet je miał, ale tylko kolor srebrny i już okazało się że do kolejnych świąt ich nie będzie bo to produkt sezonowy, więc jak nie kupie dziś to do sierpnia na pewno nie dostanę. Na szczęście miał wystarczającą ilość i nawet nie wyszło tak drogo jak zakładałam bo za 100 świeczek zapłaciłam około 80 złotych. I co prawda myślałam raczej o białych, ale kolor srebrny też jest jak najbardziej ok

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Cudowne te ciasteczka! Masz przepis?
Powiedzmy że mam
http://www.cookingclassy.com/2014/12...inger-cookies/
Wczoraj kupiłam na nie białą czekoladę

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora