2015-12-19, 15:49
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia
Dzień dobry  witam się z rana a raczej z południa z wanny, mam chwilę dla siebie to pisze. Myslałam że nikt mnie tu nie znajdzie ale już słyszałe jak Jasiek wali w drzwi i krzyczy Mamamamama
Jestem padnięty, mieliśmy wczoraj znajomych. Poszłam spać przed 2, synuś pobudka zrobił o 4, 5 i o 7 wstał. Ledwo żyję a o 16 mają zajrzeć moje przyjaciółki że swoimi dzieciakami
No i mamy 5 zęba. Już widzę że 6 lada chwila. Tego chyba znów sam sobie przebił bo gryzl oparcie od krzesełka i nagle zaplakal. Patrzę a tam krew dookoła buzi, więc musiał dziąsło przebić.
Przyszły mi nowe materiały i napownica. Tak mi tęskno za szyciem, zrobiłam sobie mufke ale już mam plany co chce szyc, tylko czasu brak. Mimo że tz w domu nie mam chwili dla siebie. Jak Jasiek idzie spać to trochę posiedzę ale moment mnie muli i idę spać.
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------
Wybierz opcję kuriera
Już któryś raz czytam i twoim starszaka i myślę sobie ze jest niesamowity 
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------
Trzymam kciuki 
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------
No jasne. Dla mnie to nie na znaczenia 
|
To rzeczywiście musisz być zmęczona, tylko tam nie uśnij w tej wannie;-)
Fajnie takie spotkanie , dzieciaki się będą obserwować pewnie;-)
Gratulujemy ząbka kolejnego Jasiek jest hardkorem   żeby go ząbek długo nie męczył postanowił mu pomóc 
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------
Cytat:
Napisane przez Majka232
Dla kazdej matki jej dzieci są najwspanialsze takze wiecie
Teraz śpiewa (generalnie buzia my się nie zamyka a kolędy uwuelbia) śpiewa. Nagle skończył i mówi - juz się naspiewalem i poszedł się bawić haha. No kocham go 
|
haha, z dzieciakami jest zawsze wesoło ;-)
|