Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lakiery hybrydowe cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-21, 12:53   #2169
diabliczka66
Wtajemniczenie

Dot.: Lakiery hybrydowe cz.3

Cytat:
Napisane przez Frutellka xD Pokaż wiadomość
Lipne pędzelki, niektóre gęste gluty, a inne rzadkie jak woda. Do tego problemy z kryciem. Chyba, że coś zmienili od tego czasu (kwiecień 2015).
Ten 004 niby gesty ale rozprowadza się całkiem spoko, nic na pazurach się nie rozlazilo. Myślę że można przetestować jeszcze jakiś tak dla informacji ;p będę polować na jakiś ładny czerwony od nich. Wychodzą za 26zl za 6ml. Ja mam tą wersję ze złotymi napisami. No i plus za naklejkę taka gumowa na korku z kolorem ;p Pędzelek fajny bo krótszy tylko trochę dużo lakieru nabiera.

nabazgrane w notatniku

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Sandrika Pokaż wiadomość
Kupowałam na początku grudnia, zaraz po zmianie strony, gdzie na stronie kosztowało jeszcze 49zł, a u dystrybutora już 69zł.. mogłam się wcześniej interesować No ale mówię, Semilac za 30zł starcza mi na krótko bo jest gęsty a i tak go nie lubię zbytnio, Eco jest fajny, ale trzeba się nauczyć nim pracować

Koniecznie bo rozważam większe zakupy w modenie albo właśnie estetiq

Miałam dwa lakiery, porażka jak dla mnie. Pierwszy różowo-malinkwoy neon, kupiłam latem po 2 miesiącach zgęstniał, drugi śliczny brudny róż, po 2 iesiącach rozwartswiły się kolory w buteleczce, jak otwierałam to zamiast różu były kolory teczy, i nie trzymał się na pazurze od początku- robiły się bąbelki..
A które miałaś z jakimi napisami bo są chyba dwa rodzaje ze srebrnymi i złotymi napisami . Te złote niby coś tam pro. No zobaczymy co to będzie. Powiem tak mnie kuszą nawet bardziej niż cz ze względu ze ładnie się je nakłada i wygodny pędzelek mają dla mnie. Z tym ze ja używam bazy semilac i topu z CZ.

nabazgrane w notatniku
diabliczka66 jest offline Zgłoś do moderatora