2015-12-21, 12:53
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lakiery hybrydowe cz.3
Cytat:
Napisane przez Frutellka xD
Lipne pędzelki, niektóre gęste gluty, a inne rzadkie jak woda. Do tego problemy z kryciem. Chyba, że coś zmienili od tego czasu (kwiecień 2015).
|
Ten 004 niby gesty ale rozprowadza się całkiem spoko, nic na pazurach się nie rozlazilo. Myślę że można przetestować jeszcze jakiś tak dla informacji ;p będę polować na jakiś ładny czerwony od nich. Wychodzą za 26zl za 6ml. Ja mam tą wersję ze złotymi napisami. No i plus za naklejkę taka gumowa na korku z kolorem ;p Pędzelek fajny bo krótszy tylko trochę dużo lakieru nabiera.
nabazgrane w notatniku
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
Cytat:
Napisane przez Sandrika
Kupowałam na początku grudnia, zaraz po zmianie strony, gdzie na stronie kosztowało jeszcze 49zł, a u dystrybutora już 69zł.. mogłam się wcześniej interesować  No ale mówię, Semilac za 30zł starcza mi na krótko bo jest gęsty a i tak go nie lubię zbytnio, Eco jest fajny, ale trzeba się nauczyć nim pracować
Koniecznie bo rozważam większe zakupy w modenie albo właśnie estetiq
Miałam dwa lakiery, porażka jak dla mnie. Pierwszy różowo-malinkwoy neon, kupiłam latem po 2 miesiącach zgęstniał, drugi śliczny brudny róż, po 2 iesiącach rozwartswiły się kolory w buteleczce, jak otwierałam to zamiast różu były kolory teczy, i nie trzymał się na pazurze od początku- robiły się bąbelki..
|
A które miałaś z jakimi napisami bo są chyba dwa rodzaje ze srebrnymi i złotymi napisami . Te złote niby coś tam pro. No zobaczymy co to będzie. Powiem tak mnie kuszą nawet bardziej niż cz ze względu ze ładnie się je nakłada i wygodny pędzelek mają dla mnie. Z tym ze ja używam bazy semilac i topu z CZ.
nabazgrane w notatniku
|
|
|