Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo spamu, trochę diety, odchudzają się kobiety! Cz. 32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-22, 00:08   #2561
agulaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Dużo spamu, trochę diety, odchudzają się kobiety! Cz. 32

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Ja nie. Zamierzam jeść normalnie.
Wgl przy Was schudłam 10 kg (i wiem że Was to "rybka" bo nie było liczenia kcal, miko/makro, zbytnich wyrzeczeń, no cóz tak sobie poszło i jakoś się trzyma, a wiem że wolicie bardziej rzeźnicze bijatyki ) ale ostatnio mi się koleżanka zapytała co robiłam że tak schudłam i poza ćwiczeniami nie potrafiłam wymienić nic Poleciałam frazesami o ogólnych zasadach żywienia, ale zaznaczyłam że ja się do tego stosowałam tak pi razy drzwi
Jak dla mnie wszystko jest dla ludzi, byle by z umiarem, dla tego w święta nie mam zamiaru się ograniczać (tym bardziej że chyba mój organizm akceptuje taki stan rzeczy)
dlaczego uważasz, że nam to rybka?
ja bym nie powiedziała, że wolę rzeźnicze bijatyki, po prostu bez pewnych zmian w życiu by nie ruszyło, a ja zataczałabym koło ciągle ... nawet ćwicząc do upadłego, a nie trzymając odpowiedniego jedzenia, cay wysiłek poszedłby się... taka prawda, nie jestem na rygorze jakimś, grzeszki się zdarzają...
wszystko zależy od organizmu, każda jest inna

Lamcia dobry z Ciebie człowieczek

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość

A będą zdjęcia?
postaram się jutro przy świetle dziennym, jak wrócę z uczelni
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora