2015-12-22, 12:09
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: internetowa znajomość 2
Cytat:
Napisane przez December12
Moim zdaniem uczucie samotności i chęć wejścia w związek przysłania Ci logiczne myślenie. Daj sobie z nim spokój, on nigdy nie chciał się z Tobą spotkać, a potem jeszcze zwalił winę na Ciebie. Otrzeźwiej dziewczyno i nie trać czasu na jakiegoś dupka. Na pewno znajdziesz super faceta, który będzie Ciebie wart!
|
Wiem że tak może to wyglądać że jestem desperatka i na siłę szukam kogos
Po prostu na początku wydawał się być fajna osobą i w końcu juz zglupialam czy to ja jakis błąd popełniłam.
Dałam tak jakby drugą szanse na poznanie się ale on obrócił to przeciwko mnie.
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------
Cytat:
Napisane przez tymczasowa_
nie, nie i jeszcze raz nie. odpuść tego faceta. chcesz, żeby ktoś się na Ciebie wydzierał bez powodu na samym początku znajomości?
poza tym widać, że koleś jakiś dziwny, bo przejmujesz inicjatywę, a on Cię olewa. widać, że jemu nie zależy i ogólnie nie jest wart Twojego zachodu.
też bym usunęła ze znajomych kogoś, z kim w ogóle nie utrzymuje kontaktu i kto nie chce go utrzymywać ze mną
|
Tak jakoś wyczulam ze właśnie ma do mnie pretensje że to ja go olalam. Pisał ze co moze sobie myśleć skoro go "tak potraktowałam" i że nagle sobie o nim przypomniałam a przez jakis czas miałam go gdzieś.. Więc naprawde uwierzyłam że to moja wina.
Chciałabym tylko jasną odpowiedz od niego ze mam nie pisac czy cos takiego. Napisał ze musi to przemyśleć i głupio sie poczułam jak nie wiadomo co bym zrobiła strasznego. Dodam ze ujął to mocniejszymi słowami że "wyje.. gob z fb" aż sama sie smieje jak czytam to co pisze
|
|
|