Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sąsiad chce lać mojego TZ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-22, 16:09   #11
Czlowieczka
BAN stały

Dot.: Sąsiad chce lać mojego TZ

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
Jakiś wysyp wątków z przemocą w tle ostatnio, no ale nieważne.

To jak bidne studenty, to iść mieszkać do akademika albo pokój 2 osobowy wziąć. Względnie, pójść do roboty na pół etatu, a nie się pchać mieszkać na jakieś meliny gdzie można w zęby dostać. Życia/zdrowia wam nie szkoda? Jeżu, jakby mój facet latał z kastetem po dzielni dla obrony, to jego też bym się zaczęła bać. Patologia do kwadratu. A do tego rozkminy - a kiedy sąsiad przyjdzie i da wciry? Jak sąsiad lubi przywalić, to nie znasz dnia ani godziny i będzie za cokolwiek, nie tylko za psa.
Masz rację, sytuacja jest chora. Ale przez parę miesięcy w ogóle nic się nie działo, najwyżej patola w nocy demolowała samochody pod oknami, ale auta nie mamy więc się nie przejmowaliśmy. Włożyliśmy sporo kasy w remont, itp. No ale zobaczymy co będzie. Może faktycznie trzeba będzie się ewakuować bo to nienormalne bać się iść do domu (TŻ zaatakowali przed domem).

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez maliko972 Pokaż wiadomość
A Twój TŻ nie ma grupki znajomych, którzy mogliby postraszyć tego sąsiada? Nie muszą mu nic robić, ważne żeby zobaczył, że w razie czegoś nie będzie wesoło.
Z tym nie byłoby problemu. Ma paru silnych kumpli, ma brata zapaśnika-medalistę, itp. To byłoby dobre wyjście jak dalej będzie szurał.

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Moze facet da sobie spokoj. Jak nie, to policja, ale wtedy moze sie jeszcze bardziej nakrecic.
Co do fragmentu o ewentualnej bojce, to wybacz, ale
LOL, czyli bójka odpada bo na pewno jest karateką-zabijaką co szajba dodaje mu skrzydeł, ale na policję dzwonić (co na 99 procent skończy się bójką).
Czlowieczka jest offline Zgłoś do moderatora