Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-22, 16:42   #3330
patrycjanka1987
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

A więc... siedze czekam w poczekalni. Wybiega zapłakana pacjentka i krzyczy do mnie niech pani tu nie robi operacji!! Masakra sobie myślę... może to znak? Ale dobra, idę😀 wchodzę a tam siwy miś 😷😄 no i mówię co i jak. Tego tamtego. Bajerka leci no i przymierzamy. I tak patrzę 385 ... mina mi zrzedla i mówię, że ja to chcę szersze i żeby rowek i takie ze 400... no i jakież moje zdziwienie było jak mi lutnął Sebbin 435 11,7 szer 6!! projekcji. Kurczaki!! Mam duzo gruczolu. Ale znow ten wyglad moich cyckow czyli dwa stozki charajteryzuja sie mniejsza rozciagliwoscia stad moga byc dlugo plasckie od dolu. Za to nie opadaja na starosc podobno... Jestem w siódmym niebie!! I to za 9900... no i jak już mnie poczarowal to o nos zahaczyliśmy😉 trochę mnie do tego pomysłu probowal zniechęcić, ale pomachalam trochę moim stozkowatymi cycuszkami i nie mógł mi odmówić 😈 ale tylko garbek hie hie. Nieeee no rewelka facet!

A teraz siedzę w aucie i myślę jak ja kur** trafię stąd ba A4😒😆