2015-12-22, 17:17
|
|
Przyczajenie
|
irytuje mnie ojciec chlopaka
Witam , prosze Was o ocene mojej sytuacji, bo nie wiem czy przesadzam .
Zaczne od początku . Z moim chlopakiem jestem od dwóch lat , nasi rodzice się znają nawet dobrze . Nie maja nic przeciwko naszemu związkowi . Z rodzicami mojego K. mam nawet dobre stosunki . Lecz irytuje mnie ojciec chlopaka. Problem tkwi w tym że jest strasznie wscibski, zawsze interesuje go to co nie powinno . Dostrzegłam to już od dawna , nie przeszkadzało mi to aż tak do.
Najbardziej mnie zdenerwowało gdy zaczął się wtrącać w życie mojego brata. Otóż mój brat ma dziewczyne z dzieckiem(nie jest jego ojcem ). Uklada im się świetnie , od niedawna nawet zamieszkali razem . Mój chłopak wie ze mój brat nie jest ojcem . Pewnego razu gdy byłam na zakupach z bratem i jego dziewczyną , spotkałam w sklepie ojca mojego chlopaka i od tego momentu się zaczelo .Wypytywania mnie kto to byl , czy mają ślub , co robią . Nie chciałam zabardzo mu mowić bo to ich życie i tylko ich, a poza tym jego zachowanie było troche nie na miejscu . Wtedy zaczał wypytywać mojego chłopaka o szczególy z ich życia, nawet zapytał wprost : "Kto jest ojcem , bo dziecko nie jest podobne do mojego brata?", "Dlaczego mój tato pozwala im na wspólne mieszkanie?" . Okropnie wścibski facet , myśle że to zachowanie było nie na miejscu. I teraz będe spędzać święta u chłopaka, razem z jego ojcem. Normalnie nie chce mi się tam iść;/ Mam do niego trochę niesmak , nie lubie takich wścibskich ludzi . Rozumiem zapytac się normalnie ale nie bombardować pytaniami jakby przeprowadzał przesłuchanie
A jak z Waszej strony to wygląda , jak byście zaregowali . Przesadzam ?
|
|
|