2015-12-22, 19:18
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Program Rodzina 500 plus
Cytat:
Napisane przez zakonna
ale zdajesz sobie sprawę z tego, że te 500 zł to prosta droga do rozwalnia budżetu? I że krótkofalowe profity jednej grupy społecznej nie przełożą się na ogólny dobrobyt w tym kraju?
|
Jakiego rozwalenie budzetu ? Juz dawno jest rozwalony. Dobrobyt? W kraju w którym ci przy korycie dawno juz wszystko rozkradli, a pozostawili długi? Mi sie bedzie o 500 zł lepiej zyło i mam z tego powodu płakac? Tak wyszło i ja akurat jestem zadowolona z tej chwilowej pomocy.
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;53884566]A dziwisz sie ludziom ze tak reaguja? Ich ciezko zarobione pieniadze beda trafiac do ludzi ktorzy wcale ich nie obchodza. Ta kasa nie poprawi sytuacji w panstwie, a jedynie poglebi problemy. Miliardy pojda w błoto. A wystarczyloby zainwestowac w cos z czego korzysc beda mieli wszyscy ludzie posiadajacy dzieci (np. przedszkola)[/QUOTE]
Wiesz o mnie sie nikt nie martwił, jak było mi ciezko. Teraz ja mam sie martwic o cały lud polski? Ej wyraziłam tu opinie inna nieco i mało nie zostałam zjedzona zywcem. Dlatego nie lubie wizazu, tu nie ma szacunku do poglądów innych, nie ma tolerancji,racja jest jedna słuszna- racja tłumu.
|
|
|