Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-22, 19:32   #992
mala29lll
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość

Tak, był, umnie przez pierwszy miesiąc a potem po skoku rozwojowym jak ręka odjął Aczkolwiek jak zasypia na noc to trochę marudzi ale wystarczy go ponosic z 10min lub pobujac w leżaczku i odpływa, na szczęście tez nie ma z nim problemow jesli chodzi o przenoszenie, gdziekolwiek zasnie odlozony do łóżeczka śpi dalej Moze tez sprobuj go ponosic albo pobujac. Maks sie zakochal w leżaczku, duzo wyl o to, ze po prostu nie chcial lezec, woli lezaczek bo tam jest połleżąco i więcej widzi, moze Twoj tez juz doszedl do tego etapu

Dziewczyny, czy Wasze dzidziole tez tak przystopowały z jedzeniem?? Bo Maks jak wiecie od początku był straszny żarłok, przybierał po 400g na tydzień. Po miesiącu trochę się u niego to unormowało i dotychczas jadł w ciągu dnia ok. 120ml średnio co 2h (karmię go tylko butelką). Od dwóch dni zaś je mniej, rzadko pochłania całą porcję, potrafi zjeść np. 80 czy 60ml i mniej, a nie je cześciej. Dotychczas ledwo nadążałam z odciąganiem mu mleka, a teraz mam zapas w lodówce. Nie zachowuje sie jednak inaczej, nie wygląda na głodnego, ani żeby mial cos z brzuszkiem, strzela uśmieszkami i śpi spokojnie, w nocy przesypia ciągiem po 5,5h. Ale zawsze rano duszkiem wtedy wciągał całą butelkę a i wczoraj i dzis tylko połowe i więcej nie chce To spora zmiana, zjada w ciągu doby przynajmniej 1/3 mniej niz dotychczas...

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Qrka martwię się serio, bo zjadl ostatnio o 11:45 tylko 80ml, godzine pobawil sie w leżaczku, usnąl i tak śpi juz 3h i wcale nie ma ochoty sie budzic... Nigdy bym nie pomyslala, ze to źe spi będzie mnie martwic
Wiesz ja tylko cyckiem, ale mnie się to wydaje normalne że jak tyle wcinał to kiedys musiał przystopować. Jak się nic złego nie dzieje np nie chudnie to nie ma się co martwić