Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-23, 11:10   #672
Kasiaaaa23
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)

Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
Załącznik 6108782

Wrzucam wam jeszcze nasze wspólne zdjęcie

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Gosia i Majka , jakie Wy śliczne dzidzie też

Roxanko, najlepsze życzenia dla Ciebie

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Roksana spelnienia marzen.
Ja juz ciasta do pieca wstawilam. Maly w nocy tylko o 3 zjadl. Ale od kilku dni musi miec drzemke od 17.30 do 18.30 pozniej kapiel i spanoe od 20 i wtedy tylko jedna pobudka w npcy albo naeet i nie. A tak to budzol sie co dwie trzy godziny. Dziwne..n
Też już ciasta mi się pieką dlatego tak mało czasu żeby tu coś napisać, ale na bieżąco czytam Was czekam na tż żeby przywiózł mi pierś z kurczaka i zaczynam robić sałatkę jakie ciasta robicie?

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez niziolek86 Pokaż wiadomość
Roxi - wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń

Ja jestem okropna, bo jadę w tym roku na gotowe, ale za to spakowanie małego na 3 dni wydaje się mnie przerastać
Zazdroszczę, że na gotowe, też bym chciała W tym roku wszystko na mojej głowie bo teściowa postanowiła sobie jechać za granicę do pracy na same święta... super.. ale zaciskam zęby i robię to co do mnie należy
Kasiaaaa23 jest offline Zgłoś do moderatora