2015-12-23, 16:24
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Neauty Minerals
Cytat:
Napisane przez margitea
supcio że ci pasuje  a AM golden fairest nie jest u ciebie zbyt żółto-siny? U mnie taki jest :<
|
Dawno go nie nosiłam bo właśnie jakoś tak nie jest to idealny kolor... jest nieco zbyt ziemisty u mnie. Minimalnie jakby mnie gasił.
Dzisiaj jak się malowałam to już w ogóle z rozpaczą zobaczyłam, że ja to w ogóle mam zieloną szyję... Twarz i dekolt jest w nieco bardziej normalnych kolorach.
Mam ogólny zakaz noszenia zielonych rzeczy bo wszyscy chcą mnie wtedy reanimować tak bardzo źle wyglądam. Ciepłe brązy i pomarańcze też odpadają, za to w czerwieniach rewelacja.
W każdym razie, żółte i brzoskwiniowe tony w minimalnych ilościach w podkładach trochę neutralizują tą moją siną zieloność byleby z nimi nie przesadzić.
W AM wyglądam niby ok ale mam wrażenie, że nie wyglądam tak świeżo jak np. w cashmere które ma w sobie jakąś nutkę brzoskwini. Pine nut był niby świetnie dopasowany ale podbijał nieco tą moją zieloność i też gasił.
Pixie creamy natural jest super chociaż taki żółciutki ale ładnie mi się jakoś dopasowuje i wygląda.
|
|
|