Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - brak zajęć w ciągu dnia
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-24, 10:04   #8
ciezkiezycie
Raczkowanie

Dot.: brak zajęć w ciągu dnia

Cytat:
Napisane przez Istielig Pokaż wiadomość
Bez urazy, bylo takie powiedzonko, ze czlowiek inteligentny nigdy się nie nudzi

Ze swojej perspektywy-nie mam pojecia jak Ty mozesz tak funkcjonowac. Wcale Ci sie nie dziwie, ze czujesz sie pusta i chcesz czegoś wiecej od zycia.
Przede wszystkim znajdz prace. Jakakolwiek. Serio. Sieciowka i klienci sa ciekawsi od biura moim zdaniem
Ogranicz komputer do minimum. Zastanow sie co Cie interesuje. Cos musi. Moze jest to historia, kryminalistyka, moda, sport? Czytaj ksiazki w tym kierunku, ogladaj o tym filmy. Rozwijaj sie. Zacznij sie uczyc jezyka obcego. Znajdz sobie jakis kurs. Szalej w kuchni. Cokolwiek. Naprawdę tkwisz w miejscu i to jest paskudne. Ale moim zdaniem to i tak nic nie zrobisz bo jest Ci wygodnie tak jak jest. Jak komus cos przeszkadza to naprawia sytuacje, ty w tym tkwisz i nic nie robisz
Chcę to zmienić dlatego zaczęłam już wysyłać cv. Do kilku miejsc poszło. Jeśli chodzi o zainteresowania to dietetyka, kiedyś się tym bardziej interesowałam i teraz musiałabym już chyba pogłębiać wiedzę korzystając z książek bardziej profesjonalnych, bo wiedza " dla laików" to ta, którą już mam.

Twoja rada pomogła mi do tej pory najbardziej prawde mówiąc. Dziękuję.
ciezkiezycie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując