2007-09-27, 07:08
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Dzień dobry, widze małą poprawę JA to mam dużo czasu i nadrabiam, bo pewnie od przyszłego tygodnia to nie będę już dużo pisać.
Kostko wspaniały pomysł z tą modlitwą. Trzeba zacząć dziecko oswajać. Ja zawsze przed pójściem spać wchodzę do Milcia i robię mu krzyżyk na cżółku i odmawiam za niego modlitwę. Ale może czas by odmawiać wspólnie.
Płatek, chyba mi nie żal. Tak tego nie odczuwam. Myślałam, ze będzie gorzej, ale wszystko utwierdza mnie w przekonaniu, że dobrze robię. Właściwie to się okaże w nowej pracy  
Ależ masz teraz urwanie głowy, ale nie zaniedbuj nas A jeździłaś już, czy tylko teoria jak narazie?
MAm pytanie, czy któraś z was zastanawiała się by zapisać dziecko na zajęcia angielskiego metodą Helen Dorn, jest to takie oswojenie z językiem przez zabawę. Dla dzieci od 1 roku życia. Zastanawiam się czy warto. W zeszłym roku były takie zajęcia w żłobku, musze sie dowiedzieć, czy w tym roku też będą.
Miłego dnia, mam dziś sporo roboty - picie kawy i jedzenie ciastek pożegnalnych ze znajomymi
|