2015-12-26, 18:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A gdyby tak... przestać nosić stanik?
Cytat:
Napisane przez Wenress
Hm to zazdraszczam piersi nieuciekających na boki, z takimi można spoko wyglądać bez stanika  moje są ok ale jakiś mam szeroki rozstaw i bez podtrzymania to mogę jak leżę postawić kubek z kawą pomiędzy
Tam gdzie chodzę na fitnesy nikt się nie krępuje, dużo osób przebiera stanik i nawet się nie odwraca, szatnia damska i np ja się nie wstydzę, nikt się nie gapi itd. Tak samo jak wlazłam z kumpelą do przebieralni w sklepie jedna się odwróciła i tyle, nie wiem czy moje otoczenie tak ma czy ogólnie wśród kobiet nie ma wielkiej wstydliwości w tym temacie
|
Ja się miałam za jakąś wstydliwą, ale jak wchodzę i wszyscy goli na szatni to też się tak mogę przebrać, tym bardziej jak same baby są i nikt się nie wgapia. Ogółem zauważyłam, że jak są same kobitki to jakoś tak mniej wstydliwie, szczególnie, jak są to kobiety 30+ Im starsze chyba tym mniej wstydu, zbereźnice 
Cytat:
Napisane przez MalarskiSen
Ja nie mówię, że jak komuś nie przeszkadza to jest chory, CHORYM jest zmuszanie osób do tego bo nie mają 18 lat, bo muszą robić co nauczyciel każe i jeszcze robi się z nich rozhisteryzowane bo ich koleżanki też mają piersi i pochwę . To jest dla mnie chore.
|
Nie, nie musiałaś się rozbierać do naga, bo nauczyciel każe. Serio. Wystarczyło odmówić i tyle.
|
|
|