Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Znajomość z pesymistą
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-27, 13:15   #11
Hiyori
Zadomowienie

Dot.: Znajomość z pesymistą

Dużo będzie od niego zależało. Jeśli zauważysz, że przestał być taki bierny, sam stara się też o podtrzymywanie waszego kontaktu, tzn., że po tym spotkaniu zaczęło mu w jakiś sposób na tobie zależeć. Ale jeśli wciąż będziesz mieć uczucie "walki o kontakt" to odpuść, to wszystko powinno iść jakoś tak płynnie, naturalnie i sprawiać przyjemność, bez tego uczucia zabiegania o kogoś. Tak mi się przynajmniej wydaje. A te 300 km, to nie jest jakoś dużo Motyle w brzuchu ułatwiają pokonywanie odległości
Co do tych zranionych, to mam takiego przyjaciela, bywa bardzo ciężki w wytrzymaniu, wszystko tak przeżywa, raz jest już pogodzony, innym razem wraca do swoich smutnych sytuacji bez powodu. Czasami trzeba dosłownie od niego uciekać, bo zabija wszystkie pozytywne emocje i męczy, wbija szpilki, jego związki się zawsze rozpadają, a on potrafi bardzo zranić te dziewczyny. Do tego również jest taki pozornie oziębły, wiem jak traktuje kobiety, bo lubi mi się tym "chwalić", to strasznie skojarzył mi się z opisywanym przez ciebie facetem. Od takiego uciekałabym na kilometr i czuję potrzebę ostrzegania ludzkości przed tym typem