Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hybrydy Semilac- cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-28, 11:03   #103
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Hybrydy Semilac- cz.2

Mam jeszcze prośbę. Czy jest któraś z was w stanie porównać kolory intense red do legendary red? Oraz deep red do classic wine? Które lepiej kryją i sa bardziej klasyczne, mocne, wyraziste?
Mam absolutna fazę na czerwienie

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez akasza221 Pokaż wiadomość
No i to jest jakaś normalna cena za formy!
To co proponuje Semilac to dla mnie nieporozumienie - niby cena 10,80zł za 100 sztuk to nie jest dużo, ale szkoda, że nie ma możliwości kupować w mniejszej ilości tych szablonów niż narzucone przez nich 500 ._. bo 54zł to już jednak jest niemały wydatek za zwykły szablon który może nam chociażby nie podpasować
Dokładnie, nie ma sensu inwestować w cos co spełnia swoja role dosłownie chwilke a później leci w śmietnik to tak jakby przeplacac za waciki bezpylowe czy pilniki/polerki. oczywiście można, tylko po co płacić np. Za logo? Szablony najważniejsze żeby miały dobry klej i przepuszczaly światło i to cala ich filozofia. I tak każdy musi dobrać szablony pod siebie, bo SA sztywniejsze i te całkiem miękkie...każdy ma inne wyczucie i co innego lubi. Ja zanim dobralam szablony które lubie to kupilam po 100szt. każdego rodzaju. Poza tym partie sa rożne i zdarzają się buble ze słabym klejem i wtedy co z 500szt? Można reklamować, ale nie każdy ma czas i chęci na dodatkowe bieganie za tym...

Cytat:
Napisane przez akasza221 Pokaż wiadomość
Btw, taki mały offtop, na allepaznokcie jest lampa led 9W za 50zł ._. to trochę taniej niż semilacowe 150zł za 6Watówkę, a już ją chciałam brać
Trochę? ja bym brała lampe jak najsilniejsza, najlepiej led 36-48wat, tylko to wydatek. Ale wtedy jest bezproblemowo, na takiej lampie nigdy mi się nic nie zmarszczylo, nie rozlalo...
W UV np. bywa różnie...