2015-12-28, 16:12
|
|
Przyczajenie
|
Hooy - buty sportowe do testowania.
Witam, postanowiłam podzielić się refleksjami na temat butów do testowania, które otrzymałam. Jest to mój pierwszy w życiu produkt do testowania i szczerze mówiąc nie wiedziałam od czego zacząć. Nie chce zaśmiecać fora durnymi wpisami, więc krótko i na temat. Bardzo interesowałyby mnie również Wasze opinie jeśli mieliście już styczność z tą marką. Podobno bardzo dobra, a buty w sklepie internetowym ok 150 zł kosztują i wzwyż: xxx
Pierwsze buty jakie do mnie przywiózł kurier (Kleopatra) były za małe i to o dwa numery(!) ale wizualnie bardzo mi się podobały. Bez problemu wymieniłam na większy rozmiar, jednakże tu już inny model mi przesłali (spider). Szczerze, to średnio mi się z wyglądu podobają. Nie lubię butów, które tak strasznie odstają kolorystycznie od reszty garderoby, a te do takich należą...
Z racji, że dostałam je tuż przed świętami i dlatego, że moje auto odmówiło posłuszeństwa, mam dużo obowiązków, które wymagały ode mnie wielu czynności i które nie pozwoliły mi na testowanie tych butów.
Czyli moje wrażenie wizualne: SŁABO.
Zobaczymy jak wypadną w testowaniu praktycznym.
Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-01-18 o 23:52
Powód: Link.
|
|
|