2015-12-29, 12:06
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016
Cytat:
Napisane przez zUa_tysica
Świetny pomysł!  Przymocuj jeszcze dwie łyżki do jednego łańcucha , niech sie kłócą kto ma jeść
Ja sylwestra spędzam na spokojnie, idziemy z Mężem do znajomych, kameralnie  Poza tym jakoś nie mam ochoty na imprezy, wszystko takie przytłaczające :/ Nie wiem co mam zrobic dojedzenia i tradycyjnie - nie mam w co sie ubrac
I jeszcze MOŻE wypadnie mi owu w sulwestra  bo jak na razie testy owu wskazują delikatną kreske, ale z każdym dniem ciemniejszą  to chyba dobrze świadczy co?
|
My pierwszy raz w życiu spędzamy go tak hucznie. Zawsze jeździliśmy albo w góry albo na Sylwestra na rynek do telewizyjnych miast - Wrocław, Kraków. Także w tym roku szalejemy ostro, ale to przez to, że następny Sylwester będzie już we trójkę i pozostanie spędzić go z Polsatem Tego sobie i Wam życzę 
Cytat:
Napisane przez Ewula88
ja mam dwie kreski zawsze już ok 10 dc, potem się pojawiają i znikają, więc nie wiem czy to dobrze świadczy
ja też powinnam mieć owu z sylwestra, testy owu z dwoma kreskami,czuję jajnik, ale śluzu brak  ale testowa jeszcze jasna, nie mam planów na Sylwestra więc możemy całą noc baraszkować
Ciekawy pomysł z tą imprezą w klimacie PRL, może wykorzystam
gdzie macie ten śnieg? u nas nie ma  a bardzo chciałam jechać w góry na narty ;(
|
My wybieramy się w przyszłym tygodniu na deskę W górach prawie wszystkie wyciągi są czynne więc można poszaleć
A u mnie dzisiaj piękna owulacja a my mamy bana na przytulanie Dokładnie tak jak poprzednio w 15 dc. Już prawie 4 tygodnie bez żadnego miziania, prezerwatyw nie uznajemy więc się męczymy Jeszcze "tylko" 1,5 cyklu 
Cytat:
Napisane przez monika 1985
Witam wszystkie staraczki  , ja również staram się o dzidziusia, ale dopiero od stycznia, zobaczymy kiedy się uda  , gorąco pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie 
|
Witaj Rozgość się
Czas edycji: 2015-12-29 o 12:09
|
|
|