Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-29, 13:56   #3153
kamilamimila
Wtajemniczenie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3

Cytat:
Napisane przez migotkaaa_83 Pokaż wiadomość
Kamila jestem na naturalnym cyklu lecz z monitoringiem, akurat tak mi wypadł ze jeszcze dr był jak podał mi ovitrelle, nie wiem czy pęcherzyk pękł czy nie bo juz nie sprawdzałam, lecz z tym nigdy nie miałam problemu. Biorę leki normalnie, tj lutke i dupka. Ty nie masz leków bo nie wiesz kiedy była owulacja, wiec trudno by było podać nawet dupka, który brany zbyt wczesnie może ja zahamować, a twój organizm to pewnie wielka niespodzianka po takich przejściach i fizycznych i psychicznych.
Ja wiem mniej więcej kiedy jest owulacja,po śluzie,a jeszcze testy owulacyjne to potwierdzają i wiem kiedy bym miala wziąć duphaston ale Dr kazal nie brac,powiedział,ze leki nienaturalnie przedłużają cykl,jest poźniej miesiaczka i ze nie jest to nam potrzebne. Mysle,ze nie wierzyl,iż teraz moze sie udać się jak go zapytalam czy gdyby sie cudem udalo to bylyby szanse bez lekow,bez progesteronu,to powiedzial ,ze tak,bo mam go duzo,to w takim razie rozumiem,ze Dr daje luteine i Duphaston w większości przypadków na zapas.
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
kamilamimila jest offline Zgłoś do moderatora