Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Neauty Minerals
Wątek: Neauty Minerals
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-30, 11:02   #477
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Dot.: Neauty Minerals

Cytat:
Napisane przez margitea Pokaż wiadomość
choć sama nie mam problemu z neauty (mam jedynie próbkę podkładu, która jest ok, biga nie zamawiałam) to cieszę się, że napisaliście.
od dawna wiadomo, że przedstawiciele firm zaglądają na swoje wątki (albo przynajmniej ich większość) ale nie wszyscy mają odwagę przyznać się, że coś mogło pójść nie tak.

(a już mieliśmy tu niedawno "wojnę" z pewnym przedstawicielem, który narobił ambarasu i zniknął... prawda dziewczyny? takich tu nie chcemy )

więc dziewczyny mające problem z podkładami neauty - piszcie do nich śmiało!
a sama wpisuję was na listę minerałów do spróbowania tak czy siak (już chyba gdzieś w poprzednich postach to pisałam), bo lubię, jak firma traktuje klientów po ludzku. Ludzką rzeczą jest się mylić i jak firma podchodzi do mnie fair, to i ja do firmy też. I lubię, jak jest więź między firmą a klientem. O!

A już mogłam się o tym przekonać, kiedy zamawiałam od was, Neauty cienie i nie było Olive groove - zadzwoniono do mnie (pierwszy raz w życiu chyba zadzwoniono do mnie w takiej sprawie, zwykle dostawałam maile z innych firm), przeproszono za niedogodności, na miejsce olive groove dano wybrać sobie inny dostępny na chwilę obecną cień... a olive groove doślą mi w styczniu. Nie spodziewałam się, że jak dadzą mi wybrać sobie cień zastępczy, to doślą też cień który chciałam docelowo mieć to miłe

tak więc Neauty - robisz to dobrze!
Zgadzam się, wpadki zdarzają się każdemu, grunt to dobrze z tego wybrnąć Mój kontakt z Neauty zawsze był bardzo miły i jestem pewna, że firma zrobi wszystko, by ten błąd naprawić

A ja mam niespodziankę - mam dziś wolne, więc miałam możliwość zrobienia swatchy w świetle dziennym - wszystkie istniejące odcienie Neauty obok siebie (ale takich postów jest akurat pełno), ale też trochę odcieni Neauty + wiele różnych innych minerałków w porównaniu. Coś jak w tamtym poście: KLIK - Swatche jasnych podkładów mineralnych, tylko jeszcze więcej Myślę, że dziś uda mi się to wszystko ogarnąć

Świetny jest ten cień Volcanic Ash, ale myślałam, że będę nim czasem podkreślać brwi, a on jest tak pioruńsko napigmentowany, że ciężko go okiełznać Ale do kresek i klasycznie jako cień jak najbardziej się sprawdzi. Mam jeszcze In the mist oraz Frosty Peach, ale są dla mnie trochę zbyt drobinkowe - jako akcent ok, ale na całą powiekę to już dla mnie nie za bardzo, jakoś ostatnio stawiam na maty In the mist jest wyjątkowy, bo te drobinki są mniejsze (mocniej zmielone) i opalizują na złoto, dają świetny efekt. Frosty Peach ma z kolei piękny kolor, gdyby był matowy lub satynowy, to bym piała z zachwytu Ciężko mi dogodzić
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując