To jaki kształt Ci będzie najbardziej odpowiadał to niestety dopiero przy używaniu wyjdzie. Mi najbardziej odpowiadają właśnie typu Zoeva 227, Hakuro h79
http://mintishop.pl/product-pol-381-...ji-cieni-.html
Masz też szpiczaste o okrągłym przekroju, ale one dla mnie bardziej do precyzyjnego nakładania od razu z rocieraniem są, do rozcierania tak średnio.
Już pisałysmy wcześniej, ze najlepiej wziąść zestaw z zoevy
nie ma tam pierdyliarda identycznych pędzli, dobra jakość i stosunek ceny do ilości.
eee to ja nawet jak żona holiłudu nie wyglądam

Napięło mi skórę , ale nie wiem czy to nie ze ścigniącia po prostu, ale tuningu nie zauważyłam
Ja jestem chyba zbyt mało odpo9rna na takie teksty, bo to conajmniej brzmi jakbym zaciągała kredyty na Korsa, dzieciom z garnka odejmowała itp. Mój Tż zresztą ma podobne podejście, tylko on z kolei komentuje moją siostrę że jak można narzekać, ze się kasy nie ma a kupować spodnie za 300 zł

Nie czaje takiego gadania, każdy ma swoje rzeczy w które chce inwestować, a to ze nie rozumie się czegoś to nie znaczy ze to jest głupie itp.
O tak ja kiedyś usłyszałam, ze chyba za dużo zarabiam skoro takie torebki kupuje

co to za tekst, nie wiem czy to zawiść czy to zazdrość itp, tym bardziej, że zazwyczaj takie komentarze nie są od osób których nie stać. Tylko od takich których stać jak najbardziej tylko wiecznie im na wszystko szkoda i ładują w przysłowiową skarpetę.
ooo to nie zła przepaść kolorystyczna.