Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobry Fryzjer w Poznaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-27, 21:10   #1446
stachowiak_a
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer Poznan

Hej Kobitki
Jestem zadowolona
Choc fryzurka nie jest wymyslna ale czuje sie w nich naprawde super. A po za tym udzielono mi pare rad.
Dokladnie to strzygła mnie (tak mi sie wydaje) P.Marzena (imie moglam pomylic ale niech zostanie Marzena ) sam Waldek Wagner zajął sie meżczyznami.. hihi
Szlam tam z zamiarem lekkiego pocieniowania na calej dlugosci i przystrzyzenia grzywki na bok.Nie chcialam scinac na długosc gdyz chcialam je zapuszczać.
Do tej pory mialam prosta fryzurke bez szczegolnego cieniowania.A ogolnie jestem farbowana blondynka o niebieskich oczach
No wiec jak przyszlam posadzila mnie na krzesle i zaczela sie gadka co i jak.poszlysmy umyc mi wloski Marzenka zaczela mnie przycinac po czym stwierdzila ze jednak moje wlosy nie nadaja sie do zapuszczenia gdyz u nasady mam ich wiele ale na koncach sa juz slabe i cienkie, powiedziala ze nie ladnie bede wygladac i mi to odradza ucieszylam sie ze w koncu fryzjer powiedzial ze cos mu nie pasuje w mojej wizji i przedstawil swoje zdanie.Potem zeszlysmy na temat koloru i kategorycznie zabronila mi farbowac na braz gdyz do mojej karnacji odpowiednie sa odcienie blondow.
Strzyzenie trwalo dobra godzinke i moje wlosy wywijane byly na kazda mozliwa strone Ale efekt jest bardzo fajny wloski zwiewne i delikatne.
Zaplacilam za wizyte 65zł
To chyba niewiele za profesjonalna obsługe i naprawde ładna fryzurke.
Takze polecam i jestem ciekawa innych opinii
pozdrowionka
stachowiak_a jest offline Zgłoś do moderatora