Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worki pod oczami!!! Jak sie ich pozbyć!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-02, 14:07   #1
Sasanka0116
Przyczajenie

Worki pod oczami!!! Jak sie ich pozbyć!

Witam, zwracam się do was z pytaniem odnośnie usunięcia moich okropnych worków i przebarwień pod oczami. Dołączam zdjęcie jak problem ten prezentuje się bez makijażu zaraz po przebudzeniu.

Z tą dolegliwościa zmagań się od dziecka. Obecnie mam 23 lata i mam dosyć ciaglych komentarzy na temat tego, że "jestem niewyspana" "mam ciężką noc za sobą" "rozmazał Ci się makijaż". Obawiam się, że w moim przypadku jest to problem genetyczny. Chociaż w niektóre dni mam wrażenie, że jest mniej widoczny(ale zawsze jest!!!!).

Jestem na tyle zdeterminowana, że jestem gotowa na drobny zabieg z zakresu medycyny estetycznej. Mam nadzieję że koszt wyniesie około 500-1000 zł. Może ewentualnie jakiś krem lub serum? (Chociaż średnio im ufam i nie wierzę, że efekt będzie zniewalajacy).Czy któraś z was korzystała z tej metody lub może słyszała opinie na ten temat? Proszę o pomoc mam dosyć tego uczucia, że ludzie ktorych poznaje lub mijam na ulicy najpierw widzą moje worki a później mnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160102_142005.JPG (44,6 KB, 42 załadowań)
Sasanka0116 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując