2016-01-02, 14:46
|
|
BAN stały
|
Dot.: Czy zaczynać od pettingu to wstyd?
Cytat:
Napisane przez kaguya
Możecie to robić w ubraniu  nie musisz być goły.
Ja cię mogę zrozumieć, ale nie chciałabym czekać. Choć pewnie gdyby wątek założyła kobieta, odpowiedzi byłyby zgoła inne. Czekaj, nie zmuszaj się, oswajaj, nie rób nic wbrew sobie.
Jeśli widzisz jednak, że dziewczyna (chyba już kobieta, jeśli w twoim wieku) jest chętna i napalona, a ty też masz ochotę, to po co czekać? Dajcie się ponieść. Oczywiście, pamiętając o gumkach 
|
Raz, jak tak od razu czuję się za szybko obdarty z intymności, a dwa kręci mnie to, to stopniowanie rozwijanie intymnej relacji z nową dziewczyną. Jak pisałem kręci mnie bardziej pierwszy raz zobaczyc dziewczynę w majtkach niż bez. Ta cała otoczka ze z kazdym razem (spotkaniem) jest wiecej, coraz bardzije widze i robie wiecej.
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------
Cytat:
Napisane przez Adrianna_8
O zgrozo, ale nie mow niczego w stylu "ale dzis tylko petting", bo zabijasz cala atmosfere.
Coz, pewnie bylabym lekko zawiedziona, ze musze czekac, ale gdyby zalezalo mi na chlopaku to tak bym zrobila. Ale ktos dobrze napisal - idz na zywiol. Jest sens czekac na seks pare randek? Rozumiem, ze wolisz oswoic sie z jej cialem itp. Rob jak uwazasz i sie nie sugeruj niczyim zdaniem.
Wysłane z mobajl fona. Sorka za brak polskich znaków.
|
Jakoś tak by było. Dochodzi do intymnej sytuacji, piescimy sie dotykamy, rozbieramy, i dziewczyna pewnie liczy na stosunek, wiec musze cos powiedziec, ze ta gra wstepna ktora sie rozpoczęła, to tylko na niej sie skonczy.
Hm, uwazasz ze to czekanie? Wiem nie ma pelnego seksu ale petting to tez aktywnosc seksualna, nawet sporo kobiet woli taką forme zaspokojenia od penetracji.
|
|
|