Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię styczeń☠2016 z VSVP - xxs-m, buty ciuchy, dodatki!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-02, 16:58   #1
VSVP
Zadomowienie

Przekupka: 7 pkt / 90% pozyt.

styczeń☠2016 z VSVP - xxs-m, buty ciuchy, dodatki!

hej! witajcie w noworocznym wątku. zacznę od kilku informacji: przede wszystkim, wymieniam się NA TERENIE WARSZAWY. jest to dla mnie priorytet, ale jeśli na czymś mega mi zależy, to chętnie się także wymienię wysyłkowo.

nie noszę młodzieżowych ciuchów, nie ubieram się w croppie, sinsayu, terranovie itp (pewnie z wyjątkami ). bardzo sobie cenię dobre materiały, nie noszę plastikowych swetrów.

kolory: beżowy, kremowy, szary, czarny, biały, bordowy. nie noszę raczej innych kolorów, a już z pewnością nic: żółtego, zielonego, fioletowego.

szukam na wymianę:
- ramoneska skórzana xs (tylko ramoneska, tylko ze skóry)
- swetry! tylko kaszmir/wełna/wełna merynosa, rozmiary XS-M
- rurki XXS/23/24: h&m, cubus, cheap monday. bershka, zara, pull&bear itp są dla mnie za duże.
- szorty z wysokim stanem eleganckie XXS
- sukienki, spódnice - proste, eleganckie, chętnie bandażowe sukienki, spódnice z wysokim stanem bandażowe XXS/XS
- marynarki XXS/XS: raczej klasyczne, proste
- golfy: bawełniane/wełniane, XS/S
- bielizna koronkowa - body, staniki. rozmiar XXS/XS.
- skarpety: wełniane, kolorowe, bawełniane
- kombinezony XXS/XS: długie nogawki, krótkie, rękawy długie lub krótkie.
- mokasyny z frędzlami skórzane (lub chociaż skórzana wkładka!) rozmiar 36/37, czarne,karmelowe, beżowe
- żakiety bouncle w stylu chanel XS
- biżuteria: delikatna, cieniutkie łańcuszki, drobny detal, małe bransoletki

szukam też perfum, kolorówki (to za mniejsze rzeczy), bo wiecznie cierpię na niedostatek rzeczy. zapachy: piżmowe, z ambrą (najbardziej lanvin rumeur!), szukam też podkładów i korektorów: podkład revlon nearly naked 120 lub 130, korektory rozświetlające, maskujące. z kolorówki: kredki do brwi (brązowa, jasna), tuszów do rzęs (pogrubiające, wydłużające), szminki matowe w kolorze wina, konturówki do ust czerwone.

Edytowane przez VSVP
Czas edycji: 2016-01-03 o 10:29
VSVP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując