Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-28, 06:48   #2021
zlosnica85
Raczkowanie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz.II

Cytat:
Napisane przez emeczka Pokaż wiadomość
wróciłam mrr dwa tygodnie wygrzewania się w słoneczkuuu a tu tak zimno, pewnie od razu złapię katar ehh mam tu takie zaległości że chyba ich nie nadrobię

rzucił mi się w oczy temat coli ja piję często, nawet bardzo często i od roku nic mi nie odpadło i w sumie orto też mi nie zabraniała jej pić, mówiła tylko o twardych rzeczach, typu orzechy. ciekawa sprawa z tymi odpadającymi zamkami.. moje już dawno powinny się poodklejać biorąc pod uwagę co jem i piję, a siedzą grzecznie na swoim miejscu

no to najwidoczniej jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę . Ja na własne oczy widziałam tego chłopaka i jeszcze musiałam czekać 40 minut na swoją wizytę bo mu przecież te zamki musieli dokleić. Może to też zależy od wady bo jeśli się ma strasznie krzywe zęby to wtedy łatwiej o to że coś odpadnie bo różne siły do różnych zębów są nakładane. Ja mam w miarę proste zęby (tylko zgryz krzywy) więc liczę że mnie nie dopadnie.
Poza tym nie mam czasu ganiać do orto z odpadającymi zamkami więc wolę nie ryzykować

za to dzisiaj będzie colunia mniam
zlosnica85 jest offline Zgłoś do moderatora