2016-01-03, 18:33
|
|
Chanel Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XV
Cytat:
Napisane przez maruda80
Kalendarz foto z tel.
|
całkiem spory. Myślałam ze to taki kieszonkowy malutki jest a ten całkiem fajny 
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------
Cytat:
Napisane przez love1234
Anula, nie badz taka skromna
Skoro to ma byc rok denek, proponuje :
AnulaQa pisze nam felietony, a nasz sympatyczny uparciuch z Bialegostoku -cykl 50 Twarzy Never 

|

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------
Cytat:
Napisane przez cosmetix
Jeśli te cienie tak na Tobie wyglądają, to po prostu NIE MASZ CHŁODNEGO TYPU CERY. Proste. Zapraszam do mnie na analizę kolorystyczną. [Chętnie przygarnę niepotrzebne NAKEDy, choć mam dwie]
Jest to moja ulubiona paleta z UD. W przyszłym w tygodniu wkleję moje nowe nabytki, będzie się działo, ale na razie nie zdradzę co.
Masz niewątpliwy talent.  Szkoda by go zaprzepaścić. Myślałaś, żeby się zająć tym zawodowo?
Never Co Ty na to? Randka z lekarzem? Oczywiście jak wyzdrowiejesz  A akurat nowy rok to i czas na zmiany.
|
chciałabym kiedyś sobie zrobić taką analizę szkoda ze tak daleko mieszkasz 
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------
Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18
Proszę mnie tu nie szantażować   .
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------
I jeszcze Kutango Widmo  
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------
Oj tam wystarczy booobsy wystawić i zaraz będzie kolejka  
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------
Lekarz czy drwal ważne aby miał solidne narzędzie pracy   .
|
albo Never - pogromczyni wibrujących kaczek 
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------
Cytat:
Napisane przez cosmetix
No to musisz mieć skierowanie do specjalisty w takim razie 
|
ale może akurat rodzinny lekarz też da radę ważne by mial pokaźny ..... stetoskop
|
|
|