2016-01-03, 21:48
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetyki mineralne Lucy Minerals
Cytat:
Napisane przez margitea
cream jest naprawdę mocno żółty. a bardziej żółty jest niestety creamy bisque albo golden medium ale ten chyba będzie za ciemny.
kurde muszę przysiąść może w tym tydz jak się uda i sklecić posta ze swatchami wszystkich podkładów lucy, bronzerów, róży, rozświetlaczy.
albo w przyszłym. ale szybko. mam to to wszystko u siebie w próbkach i nie mogę się zebrać, bo zdjęcia trwają wieki. a muszę brata prosić o użyczanie ręki, bo wygodniej kogoś pomaziać i robić zdjęcia, niż samemu sobie. szczególnie, że statyw od aparatu kaput ;D
|
No to mnie załatwiłaś Jeśli to jest mocno żółte, to może źle ten podkład nakładam. Ale przeczytałam całkiem sporo o nakładaniu Lucy i siedzę i wcieram, nie robię tego na odwal ;p Albo pora zainwestować w jakiś pędzel z wyższej półki. Zanim zaczęłam używać minerałów, w ogóle by mi do głowy nie przyszło że mam żółtą szyję, a teraz mam wrażenie że od wszystkiego mi się odcina. Dzięki za odpowiedź, przynajmniej wiem że na ma czego szukać w innych odcieniach I dzięki za te wszystkie swatche!
|
|
|