2016-01-04, 10:11
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Cytat:
Napisane przez Cos_
Szuu mehja pytala czy mieszalas K z mlekiem ta dynie
K.juz taki paczek.? Patryka przegonil. Bo dopiero mu bede kupowac na 80 :P
|
Nie, on nosi ogólnie 74, nawet w jakieś 68 jeszcze dwa dni temu sie mieścił (dzis prawie noga go upychalam, ale ze juz ręce miałam włożone a przy ubieraniu jest histeria to postanowiłam ze niech juz w tym zostanie) a z hmu nawet na 62 ma bodziaka. Ale niektóre firmy sa tak po☠☠☠ane z numeracja, ze 80 sa juz na styk chociaz kilka razy niech założy, bo metki poodcinane, nie sprzedam jako nowki...
Ostatnio zakładam mu pajaca na 86 wg metki i nie dopięłam, 68 jak nic, teraz próbuje opchnac na instagramie.
Mehje tak, z mlekiem mieszałam, bo samej nie chciał. Zjadł wszystko, jakbym dorobiła to jeszcze by zjadł ale nie chciałam przeginać i dobrze, bo pierdział jak szalony. Dzis tez mu dam ale nie wiem czy uda mi sie mleko odciągnąć...
Aaaa juz wim, ktos o łyżeczkę pytał - z tt miałam w końcu kupione, w największym smyku w Gd silikonowe były tylko z tt a ze do hm jechałam to do auchan nie miałam po drodze i moze i dobrze bo te sa super za to kupiłam przepiękne smoczki z tt i pluje a sa takie śliczne, jeden lisek a drugi taki czarny zwierzak  
Chyba kotek... Liska oddamy Lilce bo nowy.
Aaaa pamiętacie jak wygrałam kostkę od tiny love??? Jest super!!!
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------
Cytat:
Napisane przez rybkaa90
U nas spodnie 80 zaraz będą za małe 
|
Konrad ma strasznie krótkie nogi a długi tułów, przez co polśpiochy jeśli nie sa na takiej mega szerokiej gumie to porażka, ostatnio mu jedne rozcięłam na szwie nożyczkami , bo jak wreszcie na długość były dobre to w pasie ciasne (chociaz wszyscy naokoło mi mówią zem po☠☠☠ana bo dla mnie wszystko go ciśnie ale to przez te problemy z brzuszkiem, dla mnie musi byc luz), tak jest ze wszystkimi polspiochami a ze śpiochami i pajacami nie, wiec ma ten sam problem co ja - wszystkie normalne bluzki sa mi za krótkie, a spodnie za długie :P
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
|
|