Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo - lutowe mamusie 2013 - cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-04, 11:57   #742
gojka24
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
O matrono, obraziłabym się za takie coś. Zbieracz kurzu, mało stylowy i drogi. Za 300zł można kupić naprawdę fajny prezent, niekoniecznie związany z rocznicą, ale za to przydatny.
ja też niecierpię zbieraczy kurzu. Mam w domu aż 2 figurki, które tż dostał na18tkę i nie pozwala wyrzucić, ale schwałam je głęboko za szkłem, co by się bardzo nie rzucały w oczy. Przed świętami nawet ze 20-30 książek sąsiadce oddałam, żeby mi kurzu nie zbierały Ba, wczoraj przeglądałam swoje albumy ze zdjęciami i połowę zdjęć wyrzuciłam. Lubię bardzo, ale te stojące albumy mnie drażnić zaczeły, więc postanowiłam zostawić najważiejsze zdjęcia a resztę mam na płytach..

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Najlepsze zyczenia dla wszystkich trzylatkow

U mnie podobnie jak u Debrah. Jestem,czytam glownie noca podczas kp ale jakos nie umiem sie wbic:-(

UWAGA!! Chwale t. Wczoraj przyjechala z tesciem i przywiezli mi tort na 30 urodziny. Tesciowa sama upiekla. Wlasnie opitalam kawalek do tego 3 pelne torby jedzenia zebym nie martwila sie gotowaniem ;-)
Brawo dla t

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
No wieeem ale jak narazie na watku wszystkie o 1 lutego wspominaja

Jak ubieracie dzieci w taka pogode? (-16 stopni)

Jakoże straszny zmarźlak ze mnie to moje dziecko dzis poszło ubrane następująco: leginsy, na to spodnie narciarskie, podkoszulek, bluzeczka z długim rękawem, sweterek i kurtka. Czapka najcieplejsza jaką mamy, polarowy szalik i narciarskie rękawiczki.
W przedszkolu została w leginsach, podkoszulku i tej bluzeczce z długim rękawem.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Daria w przedszkolu.Jakąś taką minę miała smutną, ale pewnie to dlatego że długa przerwa w przedszkolu była.
Ja dopiero pracę na 16.00 mam.
Zaraz idę kręcić hula hopem (postanowiłam wreszcie zrzucić oponkę )

A jak to jest z tymi feriami? Przedszkola są też zamknięte????

ooo i moje postanowienie to też hula hop.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
aaa kochane bo zapomnałam, spóźnione ale szczere życzenia na Nowy Rok, wielu radości,zdrowia,sukcesów, czerwonych kreseczek i newsów oraz aby nasze grono nie malało
dziękuję i wzajemnie

Ale zmarzłam dziś. Zprowadziłam małą do przedszkola i poszłam na piechotę (bo przecież się odchudzam) na drugą stronę miasta do urzedu pracy się zarejestrować. Ze 100 osób czekało, numerków nie było. Wróciłam, zarejestruje sie prez internet i tylko podpisy złożę osobiście w wyznaczoną godzinę.. Nie wspomnę jak strasznie zmarzłam. Teraz siedzę pod kocykiem i piję gorącą herbatę, ale nie wiele to pomaga. Chyba wskoczę na godzinkę pod kołdrę, bo nie dam rady.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora