2016-01-04, 20:46
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymiankowy styczeń
A co lubisz, albo jakich perfum używasz - wtedy będzie łatwiej mi coś Ci zaproponować 
Może coś z tego?
Tom Ford Velvet Orchid - 10-11/15 ml - piękny i trwały z grupy orientalno kwiatowych, niezbyt słodki
Nirmala Molinard -9/10 ml - orientalno drzewny i owocowy, porównywany do Innocenta i Angel (to taka mniej hardkorowa wersja)
Demeter Chocolate Covered Cherries - 9/10ml - jak nazwa wskazuje czekoladowo-wiśniowy 
Innocent -4(?) ml - orientalno-waniliowy (ma w składzie piżmo ale nie jest to zapach piżmowy)
Sephora Fleur de Cotton 6/7ml i Sephora Lagoon 5/7ml obydwa dosyć lekkie i świeże ale nie cytrusowe (bardziej jak czyste pranie )
Ewentualnie coś z mniejszych pojemności (oprócz LAP mure et musc i KM Musc bo tam piżmo jest wyraźne)
Mogę dać Ci Słonia Kenzo ale to killer jest więc nie wiem czy polubisz - wydaje mi się, ze te, które zaproponowałam wyżej są łatwiejsze do noszenia.
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------
Acha
To może zrobię Ci odlewki: Rose Absolue eau Fraiche (róża i bergamotka i trochę słodkości) Dolcelisir (bergamotka, jabłko, róża) i dołożę wersję torebkową Ellie Saab Intense (cięższy kaliber z różą) lub zamiast Ellie dam Ci Nirmalę i Innocenta. (lżejsze niż ellie)
Podkleiłam Ci linki do zapachów więc możesz sobie zerknąć na nuty
|
|
|