Aparaty ortodontyczne cz. XVI
Ja musiałam wyrwać jedną zdrową 7 pomimo wątpliwości i teraz podczas leczenia okazało się, że słusznie bo w życiu orto nie miałaby gdzie zębów zmieścić pomimo rozszerzania szczeny. Coś dziwną mam tą szczene ale efekty są super więc oby tak dalej
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------
Cytat:
Napisane przez Daisy8989
Hej dziewczyny!Ja mam 26 lat i myśle o założeniu aparatu,na razie mysle tylko i czytam bo jeszcze troche musze uzbierac 
Ale powiem szczerze ..boje sie  najbardziej bólu wiec dużo czytam,zaczełam was podczytywac  a i czeka mnie usuniecie
ósemek  ale cóż -do odważnych świat należy  pocieszam sie że dzieci noszą i jakos wytrzymały to i ja dam rade 
|
Witaj!
Bólem się nie martw bo może się okazać, że go nie doświadczysz albo, że będzie on znośny mnie tak wszyscy straszyli bólem a to kit! Każdy reaguje inaczej - mnie pobolewają tylko po wymianie drutu na grubszy. Nie wiem nawet czy można to nazwać bólem- zęby po prostu przy gryzieniu jest lekki dyskomfort. Ale to jest kwestia max. Dwóch dni u mnie. nic się nie martw! Na pewno będzie dobrze. A usuwanie 8 to też nie tragedia- da się przeżyć
Edytowane przez dolceana
Czas edycji: 2016-01-04 o 22:35
|