Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-04, 19:19   #125
dolceana
Raczkowanie

Aparaty ortodontyczne cz. XVI

Ja musiałam wyrwać jedną zdrową 7 pomimo wątpliwości i teraz podczas leczenia okazało się, że słusznie bo w życiu orto nie miałaby gdzie zębów zmieścić pomimo rozszerzania szczeny. Coś dziwną mam tą szczene ale efekty są super więc oby tak dalej

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Daisy8989 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!Ja mam 26 lat i myśle o założeniu aparatu,na razie mysle tylko i czytam bo jeszcze troche musze uzbierac
Ale powiem szczerze ..boje sie najbardziej bólu wiec dużo czytam,zaczełam was podczytywac a i czeka mnie usuniecie
ósemek ale cóż -do odważnych świat należy pocieszam sie że dzieci noszą i jakos wytrzymały to i ja dam rade

Witaj!
Bólem się nie martw bo może się okazać, że go nie doświadczysz albo, że będzie on znośny mnie tak wszyscy straszyli bólem a to kit! Każdy reaguje inaczej - mnie pobolewają tylko po wymianie drutu na grubszy. Nie wiem nawet czy można to nazwać bólem- zęby po prostu przy gryzieniu jest lekki dyskomfort. Ale to jest kwestia max. Dwóch dni u mnie. nic się nie martw! Na pewno będzie dobrze. A usuwanie 8 to też nie tragedia- da się przeżyć

Edytowane przez dolceana
Czas edycji: 2016-01-04 o 22:35
dolceana jest offline Zgłoś do moderatora