Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczamy, wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XIV porostomaniaczek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-04, 23:07   #345
scrabble1
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczamy, wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XIV porostomaniaczek!

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
scrabble ja Vitapil kupilam za 26zl ale szukam gdzie najtaniej i najlepiej z dostawa.

Alpecin straszna ta butelke ma. przelalam do psikacza
Wiem, że można trafić taniej ale nie planowałam zakupu. Byłam w Rosku, dreptam między alejkami a ten krzyczy "zabierz mnie do domu". To co miałam zrobić ?
Butelka koszmarna, spróbowałam z niej nałożyć i ciekło mi po szyi. Nie wiem czy oni nie mają wyobraźni?

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiecie czasem gdzie szukać przyczyn elektryzowania się włosów? NIGDY nie miałam z tym problemu tymczasem od około tygodnia nie mogę sobie dać z nimi rady wprowadziłam po świętach szampon i odżywkę z Pantene które jak później doczytałam mają keratynę. Możliwe że od tego? Poza tym Biovax do suchych i zniszczonych naprzemiennie i olejowanie 2/3 razy w tygodniu (Sesa/olejek arganowy). Obym się nie nabyła przeproteinowania bo mnie chyba krew zaleje Sesę mam dłużej a ten zestaw Pantene i olejek arganowy były prezentami świątecznymi i podejrzewam że to któreś z nich
Odstaw jedno, potem drugie i może winowajca się znajdzie? A czasem to nie wina czapy czy szalika? Ja nigdy nie mam tego problemu. Ostatnio chyba w podstawówce przy zdejmowaniu golfu mi się przydarzyło

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sandrek Pokaż wiadomość
Taka pogoda się zrobiła, że wszyscy elektryzują.
Haha, właśnie pisałam, że ja nie

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Aleksandriiia Pokaż wiadomość
J

[/COLOR]Sandrek jakie tam wyrzyty, chyba baciki za brak serum
Dokładnie

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Serio. Lubie kupować i je mieć, ale przytłacza mnie fakt, że tyle tego. Może coś zaoszczędzę
Tak, jak terminy się pokończą i będzie trzeba wyrzucić

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Aleksandriiia Pokaż wiadomość

Ja kiedys elektryzowalam sie przed burza. Nie wazne zima, lato, bylam takim wykrywaczem burz
Niestety stracilam juz swoja nadprzyrodzona zdolnosc
Szkoda, mogłabyś Nas ostrzegać kiedy zabrać parasolkę.

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Dobra. Zerknęłam do swojego kartonowego pudła i stwierdzam, że za dużo tam nie mam. Trochę jeszcze w łazience. Ale te resztki wszystkiego musze wykończyć. Nie wiem jak zużyć Joannę Naturie z lnem i rumiankiem. Nie służy mi kompletnie a użyłam tylko z 3-4 razy. Muszę zużyć balsam mrs. Potters więc umyję dziś głowę odżywką
Zawsze można na niej golić nogi Ja bym zużyła pod olej albo do emulgowania jeśli Cię nie puszy.

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując