2016-01-04, 23:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy, wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XIV porostomaniaczek!
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin
scrabble ja Vitapil kupilam za 26zl  ale szukam gdzie najtaniej i najlepiej z dostawa.
Alpecin straszna ta butelke ma. przelalam do psikacza 
|
Wiem, że można trafić taniej ale nie planowałam zakupu. Byłam w Rosku, dreptam między alejkami a ten krzyczy "zabierz mnie do domu". To co miałam zrobić ?
Butelka koszmarna, spróbowałam z niej nałożyć i ciekło mi po szyi. Nie wiem czy oni nie mają wyobraźni?
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------
Cytat:
Napisane przez sreberko4
Dziewczyny nie wiecie czasem gdzie szukać przyczyn elektryzowania się włosów? NIGDY nie miałam z tym problemu tymczasem od około tygodnia nie mogę sobie dać z nimi rady  wprowadziłam po świętach szampon i odżywkę z Pantene które jak później doczytałam mają keratynę. Możliwe że od tego? Poza tym Biovax do suchych i zniszczonych naprzemiennie i olejowanie 2/3 razy w tygodniu (Sesa/olejek arganowy). Obym się nie nabyła przeproteinowania bo mnie chyba krew zaleje  Sesę mam dłużej a ten zestaw Pantene i olejek arganowy były prezentami świątecznymi i podejrzewam że to któreś z nich 
|
Odstaw jedno, potem drugie i może winowajca się znajdzie? A czasem to nie wina czapy czy szalika? Ja nigdy nie mam tego problemu. Ostatnio chyba w podstawówce przy zdejmowaniu golfu mi się przydarzyło 
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------
Cytat:
Napisane przez sandrek
Taka pogoda się zrobiła, że wszyscy elektryzują. 
|
Haha, właśnie pisałam, że ja nie 
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------
Cytat:
Napisane przez Aleksandriiia
J
[/COLOR]Sandrek jakie tam wyrzyty, chyba baciki za brak serum 
|
Dokładnie 
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------
Cytat:
Napisane przez sandrek
Serio. Lubie kupować i je mieć, ale przytłacza mnie fakt, że tyle tego. Może coś zaoszczędzę 
|
Tak, jak terminy się pokończą i będzie trzeba wyrzucić 
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------
Cytat:
Napisane przez Aleksandriiia
Ja kiedys elektryzowalam sie przed burza. Nie wazne zima, lato, bylam takim wykrywaczem burz
Niestety stracilam juz swoja nadprzyrodzona zdolnosc
|
Szkoda, mogłabyś Nas ostrzegać kiedy zabrać parasolkę.
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------
Cytat:
Napisane przez sandrek
Dobra. Zerknęłam do swojego kartonowego pudła i stwierdzam, że za dużo tam nie mam. Trochę jeszcze w łazience. Ale te resztki wszystkiego musze wykończyć. Nie wiem jak zużyć Joannę Naturie z lnem i rumiankiem. Nie służy mi kompletnie a użyłam tylko z 3-4 razy. Muszę zużyć balsam mrs. Potters więc umyję dziś głowę odżywką 
|
Zawsze można na niej golić nogi Ja bym zużyła pod olej albo do emulgowania jeśli Cię nie puszy.
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|