Dot.: Były grozi upublicznieniem erotycznych zdjęć :( pomocy
Autorko ja bym na Twoim miejscu uderzyła w niego z kilka stron. Po pierwsze policja. Po drugie Twoi przyjaciele, czy zaufani znajomi. Powiedz o tym że ten świr Ci grozi i wybierzcie się do niego z delegacją. Niech wie że masz za sobą ludzi którzy stoją za Tobą murem choćby nie wiem co się działo i że oni wszyscy już wiedzą jakim jest czubkiem. Możesz nawet o tym poinformować jego bliskich znajomych żeby na niego wpłynęli. Możesz też wybrać się do jego rodziców, opowiedzieć im o całej sprawie, poprosić o pomoc. Chodzi o to żeby narobić mu wstydu, żeby widział że Ty wcale nie krępujesz się o tym mówić i nie dajesz się zastraszyć, żeby to on na końcu Cię błagał żebyś już przestała mu mieszać w życiu. Powiedz mu też że masz dowody na to jakim jest świrem i że Cię straszył i że w przyszłości wszystko przekażesz jego kolejnej dziewczynie. Niech to on się zacznie bać. Ja bym tak zrobiła.
Ty nie zrobiłaś nic złego, większość ludzi prowadzi takie rozmowy, wysyłają sobie pikantne smsy czy nawet nagie zdjęcia. Ale nie każdy używa tego do szantażu. To ON się powinien bać.
Edytowane przez emma8
Czas edycji: 2016-01-05 o 13:15
|