Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-05, 13:15   #4643
Paulincia1234
CzekoladoweLove

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XV

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Bo pamiętaj faceci rozróżniają tylko 3 kolory: ładny, brzydki i zgejony

Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość
no jest tam trochę dżenderowych ubrań

Cytat:

Ja bym chciała dołożyć czwartego malucha wątkowego, ale się boję zresztą, u mnie tak ze wszystkim
maarthusia nie bój się, tylko zapodaj czarnego Cavalli i do roboty

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Ślub mam w maju, a sukienki jeszcze nie mam Ale mam jechać w tym tygodniu. Mnie się marzy coś w stylu Zuhaira Murada, ale to poza zasięgiem Pokażę Wam te, które mnie się podobaja i w takim typie będę szukać.

Też mi się podobają suknie w tym stylu bezy i księżniczki się opatrzyły wszystkie panny młode na siłę się w nie pchają, choć niekoniecznie im pasują

Cytat:
A ja myślałam, że chodzi tylko stronę kobiety
Fajnie byłoby mieć bliźniaki, ale nie klony chciałabym parkę, jeden raz i z głowy

Moja mama ma siostrę bliźniaczkę, więc i u mnie w przyszłości wszystko się może zdarzyć

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Witam z rana tradycyjnie, mam wk*rwa ostrego, wszystko i wszyscy mnie dziś denerwują, nawet pisanie na PW czy wysłałam paczke i prośbę o numer nadania, no w jeża jak jestem z kimś umówiona na wysyłkę to wysyłam choćby mnie na tą pocztę na taczce mieli zawieźć . Oczywiście nie dotyczy to nikogo z tego wątku bo tutaj dziewczyny są najlepsze .
Never niezawodna jak zawsze

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Albo bym powiedziała: Co?? To chyba jakaś pomyłka, proszę jeszcze raz sprawdzić w systemie!
Paulincia1234 jest offline Zgłoś do moderatora