2007-09-28, 13:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK
Wrzesień Nabroiłam, mimo iż miałam ambitny plan przystopować 
Mam nadzieje że w październiku bedzie lepiej, bo CHYBA nic mi nie jest potrzebne i póki co nic mnie nie ciekawi 
Nabytki wrzesniowe na zdjęciu 
1. żel Kamill passiflora + wanilia - skusiła promocja w superpharm - sponsorowane przez rodziców 
2. żel Kamill oliwka + trawa cytrynowa - skusiła promocja w superpharm - sponsorowane przez rodziców 
3. masło ujędrniające Re Build Ziaji - kupione w Stalowej Woli gdy byłam u TZ. I dobrze zrobiłam, bo u siebie w Nowy Saczu jeszcze nie widziałam tej serii.
4. Masło do ciała - też ze Stalowej W. średnio mi sie podoba. Za to należą mi sie bo balsamów akurat nie potrzebuję (mam jeszcze 4 )
5. Serum-żel pod oczy Ava - kupione dzisiaj. Mój żel pod oczy niedługo sie skończy - sponsorowane przez rodziców 
6. Testerownik Bell Satin Matt - różowy sie skruszył wiec go przełożyłam do pudełeczka z Sephory.
7. Emulsja Cleanic - mam jeszcze jeden cały Laktacyd, ale znusził mi sie póki co, więc skusiłam się na Cleanic. Zapach mi sie nie podoba 
8. Mleczko Olay - skusiła mnie promocja w Naturze, a poza tym to które teraz mam (nagietkowe) niedługo sie skończy
9. Kremowy żel Nivea - od dawna mnie kusił i długo chodziłam wokół niego :roleyes: Kupiłam korzystając z promocji w Realu i ze sponsoringu rodziców 
10. Tonik Nuno - przyznam: narazie zbędny bo mam jeszcze ponad pól butli toniku Tea Tree z Body Shopu i prawie cały tonik Effaclar sponsorowane przez rodziców 
11. i 12. Kremy Nuno - najpierw kupiłam naturalny, ale okazało sie niestety że ejst za jasny troszkę, więc kupiłam opalony. Narazie testuję oba 
13. Krem do rąk i paznokci Anida Kwiat Lnu - kupiłam dzisiaj. ma dobre recenzje na KWC a ten krem który mam teraz niedługo sie skończy - sponsorowany przez rodziców 
14. Róż Miss Sporty - kupiłam w Stalowej Woli bo jakoś poczułam ochotę na jasny różowy róż no i oczywiście musiałam mieć go "już" Różowego nie miałam 
15. Cień Deborah - też w Stalowej kupiony Nie mogłam nie skorzystać z okazji - kupiłam go za 14,90 
16. Tęczowy olejek Wibo - kupiony dzisiaj. Olejek SH mi sie kończy a nie mam na tyle funduszy akurat żeby go teraz kupić. Na KWC ma dobre opinie No i promocja w Rossmanie - sponsorowany przez rodziców 
17. Kompleks odżywczy Wibo - j.w. z tym że jeszcze nie ma opinii na KWC 
18., 19., 20. - błyszczyki z Avonu UCR: Icy Nude, Natural Glow, Pink Icing - upolowane za Allegro na licytacji (kolejno: 6,50, 7,75 i 8,05)
21. Błyszczyk Maybelline Watershine diamonts Pink Ruby - podobny z Miss Sporty już na wykończeniu
22. Maseczka nawilżająca Lirene - sponsorowana przez rodziców 
23. Maseczka poprawiajaca koloryt skóry - j.w.
I to tyle
Od października nie kupuje 
Na pocieszenie - troszkę kosmetyków tych co miałam udało mi sie zużyć we wrześniu (14), sporo poleciało (już poleciało lub jest wystawionych - ok 20 - to te które zdecydowałam się wystawić we wrześniu ) na Allegro.
Snowqueen przypomne niesmiało, że miałaś zawojować allegro wystawiajac jakies ksometyki których nie masz ochoty zużywać
|
|