Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-06, 17:53   #2162
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
My po hippie też suche plamy. Mustela taka srednia byla. Nie zaszkodzila ale nie pomogła. Oilatum za to super sie sprawdza a kapalam tez w krochmalu.

Co do chrzestnych to tak masz rację, zgadzam się w 100%, chodziło mi o to że to najważniejsze osoby w zyciu naszym i dziecka. Z ktorymi mam kontakt na co dzień itd Z tą śmiercią może tak bez zastanowienia trochę napisałam ale generalnie chodzilo mi o to samo :-*

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Nicole na plamy z marchewki mi sie sprawdzilo zamoczenie w rostworze z sodą na całą noc a potem do pralki na 20stopni

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Niestety nie pomogę. Mamy osobę której oddajemy wszystkie ciuszki i zabawki po Mai ale jest to dziewczynka i ma,, chore,, nóżki i nosi specjalne buty do kolan.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Adam nie je :-( zaraz się rozplacze. Jadl dzis same słoiczki bo jedynie w ten sposób nie boli go buzia. Ostatnie mleko o 3 w nocy 140ml. Nie wiem co robić?!
Kochana a strzykawka? Lub lyzeczka? Chocby wody zeby sie nie odwodnil. Albo daj cos przeciwbolwego i wtedy sprobuj.
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora