Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - opinie postronnych osób
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-07, 08:50   #1
distant-girl
Raczkowanie

GG do distant-girl

opinie postronnych osób

Hej, proszę o Waszą opinię bo sama nie wiem co myśleć. Około 4 miesięcy temu poznałam mojego ówczesnego chłopaka. Na początku byliśmy po prostu kumplami, przychodzil do mnie na piwo, spotykalismy sie na mieście coś zjeść, normalnie rozmawialiśmy i żadne z nas nie czuło aby to miało przerodzić się w coś więcej. On od początku mi się podobał, ale bał się związku bo zdradziła go była dziewczyna. Więc ja widząc to nawet nie okazywałam mu jakiegoś zainteresowania, czasami się spotykaliśmy, pisalismy smsy itp. Pewnego razu przyszłam do niego do domu na film, zaczęsliśmy się całować, doszło do stosunku. Po tej całej sytuacji miałam dalej jakoś do tego obojętny stosunek, wiedząc, że on nie chce być razem. Coś jednak się we mnie rodziło, jakieś małe zaangażowanie, tym bardziej, że dobrze nam razem, mamy o czym rozmawiać i bardzo go lubie. Kolejnie spędziliśmy ze sobą sylwestra, sam na sam, poznał moich rodziców, rozmawiali, spędził u mnie na 2 dni, wtedy pojawiła się jakaś deklaracja z jego strony, powiedział mi, że nie jechał by 100 km do mnie (był w domu u rodziców) gdyby mu nie zależało na mnie i chciałby spróbować być razem, ja byłam totalnie zaskoczona ale też zbliżyłam się do niego i stwierdziłam, że możemy spróbować. Od tygodnia spędzamy czas razem, oglądamy filmy, wychodzimy gdzieś, ciągle jest seks, jest nam ze sobą dobrze. Pojawiają się jednak małe sprzeczki, nie wiem czy nie mam racji ale mam wrażenie, że on próbuje mnie ustawiać np. mówi, że za dużo mówie np, jak oglądamy film, że jestem egoistką i myśle o sobie, że źle odnosze się do mamy (to prawda...), że wydaje pieniądze na bzdury zamiast najpierw zapłacić za telefon (pożyczył mi pieniądze), że go irytuje swoim zachowaniem, kiedy on chce spać to ja mówie itp. Jest mi bardzo przykro z tego powodu, że już na początku związku chłopak zwraca mi uwagę i poniekąd ingeruje w moje życie. Dziś na przykład, powiedział mi , że mam się zamknąć bo za dużo gadam. Nie spodobało mi się to i powiedziałam mu o tym. Z drugiej strony on chce abym się zmieniła, dojrzała troche. On myśli poważnie o życiu, chciałby kupić mieszkanie, zaczyna stałą pracę itp. Ja trochę jestem jeszcze niedojrzała. Nie wiem co robić, jak reagować na takie sytuacje. Jest mi naprawdę smutno. Powiedzcie to jak wy to widzicie. Oboje mamy po 23 lata.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

ktoś się wypowie?

66 kg ------->59 kg
distant-girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując