Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-07, 12:49   #2254
niziolek86
Raczkowanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)

Cytat:
Napisane przez sandeo Pokaż wiadomość
No to ja nie wiem co to za kaprys

Dziewczyny znalazłam śpiworek idealny musze tylko poszukać na necie gdzie jest dostępny

http://m.scandinavianbaby.pl/product...-Devotion.html

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Boże wyciągnęłam wlasnie pranie a tam głośnik od niani elektronicznej! Ja prdl!!!!!!!!!
Ech :/ może uda się go jeszcze uratować?

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Trzymajcie dzisiaj kciuki za Alana, zeby nic mu tam w tym serduszku nie wyszlo [emoji14]rosi:

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Mocno trzymam

Cytat:
Napisane przez Kasiaaaa23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny my już po szczepieniu, Iguś zniósł to dzielnie , teraz sobie śpi..
Waży 7 kg mierzy 71 cm

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki
Slicznie rośnie! Oby dobrze zniósł szczepienie.

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
On chyba ma apetyt bo np sloiczki łyżeczką wcina normalnie. Gorzej z butelka właśnie. Chyba go boli ale no nie wiem. Opuchniete nic nie ma.

Co mu nad głową dynda? Gdzie?
Oby szybko przeszło

Dziewczyny ale sie najadłam strachu przed chwilą! Mam w domu piec na węgiel i piec gazowy, oczywiscie jak jestem sama z małym to nie napalam w piecu węglem bo mi to sto lat zajmuje i muszę latać co chwilę do piwinicy, więc chciałam odpalić gazówkę, i coś się spsuło, piec nie chciał odpalić, momentalnie poczułam gaz i czujnik czadu i gazu się włączył
Dobrze że akurat z TZ przez tel gadałam, wyłączyłam to dziadostwo, wywietrzyłam łazienkę i jakoś musimy przetrzymać z małym az Tz wróci z pracy i nagrzeje
niziolek86 jest offline Zgłoś do moderatora