2016-01-07, 12:49
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Cytat:
Napisane przez sandeo
No to ja nie wiem co to za kaprys
Dziewczyny znalazłam śpiworek idealny  musze tylko poszukać na necie gdzie jest dostępny
http://m.scandinavianbaby.pl/product...-Devotion.html
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------
Boże wyciągnęłam wlasnie pranie a tam głośnik od niani elektronicznej! Ja prdl!!!!!!!!!
|
Ech :/ może uda się go jeszcze uratować?
Cytat:
Napisane przez Jess922
Trzymajcie dzisiaj kciuki za Alana, zeby nic mu tam w tym serduszku nie wyszlo [emoji14]rosi:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
Mocno trzymam 
Cytat:
Napisane przez Kasiaaaa23
Dziewczyny my już po szczepieniu, Iguś zniósł to dzielnie , teraz sobie śpi..
Waży 7 kg mierzy 71 cm 
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------
Wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki 
|
Slicznie rośnie! Oby dobrze zniósł szczepienie.
Cytat:
Napisane przez majka242007
On chyba ma apetyt bo np sloiczki łyżeczką wcina normalnie. Gorzej z butelka właśnie. Chyba go boli ale no nie wiem. Opuchniete nic nie ma.
Co mu nad głową dynda? Gdzie?
|
Oby szybko przeszło 
Dziewczyny ale sie najadłam strachu przed chwilą! Mam w domu piec na węgiel i piec gazowy, oczywiscie jak jestem sama z małym to nie napalam w piecu węglem bo mi to sto lat zajmuje i muszę latać co chwilę do piwinicy, więc chciałam odpalić gazówkę, i coś się spsuło, piec nie chciał odpalić, momentalnie poczułam gaz i czujnik czadu i gazu się włączył 
Dobrze że akurat z TZ przez tel gadałam, wyłączyłam to dziadostwo, wywietrzyłam łazienkę i jakoś musimy przetrzymać z małym az Tz wróci z pracy i nagrzeje
|
|
|