Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-01-07, 13:31   #3881
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

wrzucam zaległe sylwestrowe, a potem uciekam poczytać co naskrobałyście i nadrobić
Rimmel - Berries and cream, po tym mani oficjalnie stwierdziłam, że moje paznokcie nie lubią się z tym lakierem, a to dziwne, bo zwykle Rimmele siedzą u mnie długo... a tego miałam drugi raz na paznokciach i trwałość słaba...

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Zimowa Zielen:.

ale szalejesz
co kolejne mani, to lepsze!

Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość
śliczny jest ten kolor, muszę go nabyć!

musisz noszę go i się zachwycam

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;54036645]Mani na dzień dobry [/QUOTE]

fajny ten kolorek walnęłabym jakiegoś glittera

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Niedoskonałe bardzo to mani, nie wychodziło mi jakoś, ale ogólnie podoba mi się jak różnie odbijają światło cekiny.

baza jest cudna, ale te heksy jakoś mi nie bardzo podeszły tzn. super są te heksy, ale chyba skłaniałabym się ku tej wersji, o której pisała Anula

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
nooo
noo bo w moich wyobrażeniach śnieżynki były mniej widoczne i wtedy by delikatne ozdoby pasowały, ale jak już miałam stemple to też stwierdziłam, że nie ma już miejsca na nic

a bór widzi i nie szumi!!!1 no jak to tak można nie rozdziewiczyć jeszcze tej cudownej mgiełki?
i dobrze ale poważnie, to mani klasa sama w sobie - baza super, wzorki też, nic więcej do szczęścia nie było mi potrzebne

meeow jest offline Zgłoś do moderatora