2016-01-07, 13:31
|
|
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
wrzucam zaległe sylwestrowe, a potem uciekam poczytać co naskrobałyście i nadrobić 
Rimmel - Berries and cream, po tym mani oficjalnie stwierdziłam, że moje paznokcie nie lubią się z tym lakierem, a to dziwne, bo zwykle Rimmele siedzą u mnie długo... a tego miałam drugi raz na paznokciach i trwałość słaba...

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Zimowa Zielen:.
|
ale szalejesz 
co kolejne mani, to lepsze! 
Cytat:
Napisane przez Hanan26
śliczny jest ten kolor, muszę go nabyć! 
|
musisz noszę go i się zachwycam 
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;54036645]Mani na dzień dobry [/QUOTE]
fajny ten kolorek walnęłabym jakiegoś glittera 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Niedoskonałe bardzo to mani, nie wychodziło mi jakoś, ale ogólnie podoba mi się jak różnie odbijają światło cekiny.
|
baza jest cudna, ale te heksy jakoś mi nie bardzo podeszły tzn. super są te heksy, ale chyba skłaniałabym się ku tej wersji, o której pisała Anula
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
nooo 
noo bo w moich wyobrażeniach śnieżynki były mniej widoczne i wtedy by delikatne ozdoby pasowały, ale jak już miałam stemple to też stwierdziłam, że nie ma już miejsca na nic 
|
a bór widzi i nie szumi!!!1 no jak to tak można nie rozdziewiczyć jeszcze tej cudownej mgiełki? 
i dobrze ale poważnie, to mani klasa sama w sobie - baza super, wzorki też, nic więcej do szczęścia nie było mi potrzebne
|
|